BEIN LİNK Fenerbahçe-Baskonia 16 Aralık CANLI MAÇ İZLE

16.12.2021 - 17:05

BEIN LİNK Fenerbahçe-Baskonia 16 Aralık CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe Beko, Eurolig’de çift maç haftasının ikinci ayağında Baskonia takımını ağırlıyor. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak olan zorlu müsabaka, bugün saat 20.45’te başlıyor. Üst üste aldığı galibiyetler sayesinde Fenerbahçe Beko, taraftarını yeniden salona çekmeyi başarmış görünüyor. Taraftarın yine ilgi göstereceği tahmin edilen karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen basketbol severler; şu tip aramalara yöneliyor: Fenerbahçe Beko Baskonia canlı maç izle, Fenrbahçe Baskonia maç izle, Fener maçı canlı, BEIN Sports Haber izle, Eurolig canlı yayın, bedava basketbol izle, canlı basketbol linki, Fenerbahçe Beko Basketbol online maç izle, Fenerbahçe basketbol maçı izle. Karşılaşmaya dair bütün canlı yayın detaylarını haberimizin devamında bulmanız mümkün.

FENERBAHÇE BEKO-BASKONİA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Dyshawn Pierre Temalı Maç Görseli

Fenerbahçe Beko-Baskonia Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko-Baskonia İzleme Linki! Turkish Airline Euroleague’de yavaş yavaş form tutmaya başlayan ve 3 maçlık güzel bir seriye imza atan Fenerbahçe Beko, yeniden ilk 8 iddiasını güçlendirmiş durumda. Formda olan temsilcimizin Baskonia karşısındaki sınavı, Bein Sports Haber kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko–Baskonia Maçı Canlı Takip

Kıvanç Özkök ve Emirhan Erdoğan Maç Havası Programını Sunuyor

Fenerbahçe Beko ile Baskonia’yı karşı karşıya getirecek olan zorlu karşılaşmayı Bein Sports Haber kanalı üzerinden izleme fırsatı bulamayacak olan kişiler, detaylı istatistik ve canlı maç anlatımı için FB TV’deki “Maç Havası” programını tercih edebilir.

FENERBAHÇE BEKO-BASKONİA MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE BEKO-BASKONİA MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Beko Seriyi 3 Maça Çıkardı

Jan Vesely Maccabi Karşısında Smaç Yaparken

Fenerbahçe’nin Euroleague'deki yükselişi sürüyor. Kazanma serisini 4 maça çıkaran temsilcimiz, salı akşamı İsrail ekibini 90-79 ile geçti. Müsabakada sarı lacivertli ekip, topa yaptığı baskıyla rakibi pek çok pozisyonda hataya zorladı. Maccabi ise topun genel olarak elden ele dolaşmadığı, bireysel çabaların ön plana çıktığı bir hücum anlayışıyla mücadele etti. İlk çeyreğe kötü başlamasına rağmen hızlı bir şekilde toparlanan Fenerbahçe Beko’da her zaman olduğu gibi Vesely ve Nando De Colo, kendi standartlarında bir performans sergiledi. Sürpriz katkı ise 22 sayı ile Devin Booker’dan geldi. Bu galibiyetle beraber Fenerbahçe Beko, 12’nci basmağa kadar tırmanmayı başardı.

Baskonia Efes’e Son Çeyrekte Teslim Oldu

Baskonia Anadolu Efes'e Kaybetti

Bitci Baskonia bu hafta içini İstanbul’da geçiriyor. Salı akşamı bir diğer temsilcimiz olan Anadolu Efes ile karşılaşan Baskonia, bu müsabakadan 87-72 mağlup ayrıldı. İspanya ekibi şimdi de yükselen formuyla dikkat çeken Fenerbahçe Beko’nun konuğu oluyor. Bitci Baskonia Anadolu Efes karşılaşmasına oldukça etkili bir başlangıç yapmasına rağmen sonunu getiremedi. Özellikle de son çeyrekte hayal kırıklığı yaratan performansıyla oyundan bir anda düşen ekip, taraftar desteğini de arkasına alan Efes karşısında teslim bayrağını çekti. Bu karşılaşmada Granger ve Fontecchio 17'şer sayı ile takımlarına önemli bir katkı yaptı. Baskonia 15 maç sonunda elde ettiği 5 galibiyetle kendine 15’inci basamaktan yer bulmuş durumda.

Fnerbahçe Beko Ağır Basıyor

Fenerbahçe Beko ve Baskonia'nın İstatistik Liderleri

Temsilcimiz Fenerbahçe; hem kadro kalitesi ve potansiyeli hem de form durumu göz önünde bulundurulduğunda, maça çok net şekilde favori olarak çıkıyor. Maç öncesi açıklanan bahis oranlarına göre otoriteler, Fenerbahçe Beko’dan rahat bir galibiyet bekliyor. İki takım arasında son dönemde oynanan karşılaşmalarda da sarı lacivertli ekibin bariz bir üstünlüğü bulunuyor. Geçen sezon bu salonda oynanan müsabakada Fenerbahçe Beko, 96-76 gibi net bir skorla kazanmıştı. Aralarındaki son 10 maçın 8 tanesinde ise başarılı ekibin üstünlüğü söz konusu. Bu arada Barthel’in bu maçta oynaması beklenmiyor. Shayok’un da maç saatine doğru sakatlık durumu netlik kazanacak.