CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Kayserispor 7 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

07.11.2021 - 15:08

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Kayserispor 7 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

Spor Toto Süper Lig’de günün son maçında Fenerbahçe, Kayserispor’u Ülker Stadyumu’nda konuk edecek. Bugün saat 19.00’da başlayacak olan maç, Fenerbahçe’nin bu sezon %50 taraftar kapasitesi ile oynayacağı son müsabaka olarak öne çıkıyor. Taraftarın büyük ilgi gösterdiği karşılaşmayı ekran karşısında izlemek isteyenler, ağırlıklı olarak; Fenerbahçe Kayserispor maç izle, Fenerbahçe Kayserispor canlı maç izle, Fener Kayseri maçı izle, FB Kayseri canlı yayın, Fener maçı izle, BEIN izle, Fenerbahçe şifresiz izle, Bein Sports ücretsiz link, Süper Lig bedava maç izle, şifresiz maç izle, Fenerbahçe Kayserispor maçı link, canlı maç izle gibi aramalara yöneliyor. Fenerbahçe Kayserispor karşılaşması öncesi hem iki takıma dair güncel gelişmeleri hem de canlı yayın detaylarını içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kayseri Fener Maç Görseli

Fenerbahçe-Kayserispor Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Kayserispor İzleme Linki! Fenerbahçe ve Kayserispor arasında bu akşam oynanacak zorlu karşılaşma, sarı lacivertlilerin yeni bir çıkış yakalaması ve taraftarıyla bütünleşmesi adına çok özel anlamlar barındırıyor. Süper Lig’in 12’nci haftasındaki bu zorlu randevu, ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalında olacak.

Fenerbahçe-Kayserispor Maçı Canlı Takip

Üst üste yaptığı puan kayıplarıyla zirve yarışından uzaklaşmaya başlayan Fenerbahçe, her şeye rağmen Kayserispor engelini aşarak lige tutunmak istiyor. Fenerbahçe ve Kayserispor arasındaki karşılaşmayı beIN Sports HD 1 kanalı üzerinden takip edemeyenler için iki önemli alternatif mevcut. Dileyenler yayıncı kuruluşun resmi sayfasındaki “Maç Merkezi” adlı bölüm üzerinden canlı istatistikleri takip edebilir. Dileyenlerse Fenerbahçe kulüp televizyonundaki “Maç Havası” programı aracılığıyla maç heyecanını 90 dakika anlık olarak yaşayabilir.

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR MAÇI FB TV İZLE

Fenerbahçe Moral Buldu

Henüz 3 hafta öncesine kadar Spor Toto Süper Ligi’nde liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, üst üste aldığı yenilgilerle 7’nci basamağa kadar geriledi. Sırayla önce Trabzonspor’a, ardından Alanyaspor’a ve son olarak da Konyaspor’a kaybeden Fenerbahçe, gelinen noktada liderin 8 puan gerisine düşmüş durumda. Özellikle iç sahadaki Olympiakos ve Alanyaspor yenilgilerinden sonra taraftar, hem yönetime hem de futbolculara müthiş bir tepki göstermişti. Bu tepkilerden sonra sarı lacivertli ekibin Konyaspor karşısında ciddi bir reaksiyon vermesi bekleniyordu ancak sahadaki görüntü pek de iç açıcı değildi. Neyse ki Fenerbahçe, ligde aradığı morali UEFA Avrupa Ligi’nde Antwerp deplasmanında buldu. Belçika’daki zorlu maçı iyi bir oyun ve 3-0 gibi net bir skorla kazanan temsilcimiz, taraftarını yeniden heyecanlandırdı. Bu maçta sahaya sürülen farklı kadronun, Kayserispor maçına da yansıması bekleniyor.

Kayserispor 4 Haftadan Sonra Kazandı

Kayseri Maç Görsel 7 Kasım

Hikmet Karaman’ın öğrencileri, Süper Lig’de 11 hafta sonunda 14 puanla 12’nci sıraya yerleşmiş durumda. 4 hafta üst üste galibiyet yüzü göremeyen sarı kırmızılı ekip, nihayet geçtiğimiz hafta sahasında Fatih Karagümrük’ü 2-1 ile geçmeyi bildi. Bu maçta golün 90+3’te gelmesi, alınan galibiyeti daha da anlamlı kıldı. Kayserispor, Ülke Stadyumu’ndaki son galibiyetini 1 Eylül 2018 tarihinde 3-2 ile almıştı. Geçen sezon oynanan karşılaşmada ise Fenerbahçe 3-0’luk skorla galip gelmişti.

İki Takımın Eksikleri

Fenerbahçe ve Kayserispor karşılaşması öncesinde iki takımda da önemli oyuncuların eksiklikleri dikkat çekiyor. Ev sahibinde kaleci Altay Bayındır dışında, Serdar Aziz, Luiz Gustavo, Enner Valencia ve Mesut Özil forma giyemeyecek. Öte yandan Antwerp maçının yıldızlarından biri olan Osayi Samuel’in de cezası devam ediyor. Kayserispor takımında ise Onur Bulut geçtiğimiz haftaki müsabakada kırmızı kart gördüğü için İstanbul’a getirilmedi. Yurt dışında ameliyat olacak olan Mensah’ın ise sezonu kapatacağı tahmin ediliyor.

Fener Kayseri İlk 11'ler

Spor Toto Süper Lig'de 12'nci haftanın kapanış maçında takımlar ilk 11'lerini açıkladı. Buna göre Pereira ve Hikmet Karaman'ın ilk 11 tercihleri şöyle:
Fenerbahçe: Berke, Szalai, Kim Min Jae, Tisserand, Zajc, Mert Hakan, Nazım, Ferdi, Meyer, İrfan Can, Berisha
Kayserispor: Lung, Carole, Majid, Kolovetsios, Ramazan, İbrahim, Campanharo, Kemen, Emrah, Thiam, Gavranovic