CANLI MAÇ İZLE Karagümrük Galatasaray 7 Kasım BEIN CANLI İZLE

07.11.2021 - 12:08

CANLI MAÇ İZLE Karagümrük Galatasaray 7 Kasım BEIN CANLI İZLE

Gaziantepspor galibiyeti ile moral bulan sarı kırmızılı ekip, bugün saat 16.00’da Fatih Karagümrük deplasmanına çıkıyor. Vefa Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyenler, Karagümrük Galatasaray maç izle, Karagümrük Galatasaray canlı maç izle, Fatih Karagümrük Galatasaray şifresiz izle, GS maçı izle, Galatasaray maçı canlı izle, Galatasaray maçı canlı yayın, Galatasaray Bein Sports İzle, Türkiye Süper Ligi ücretsiz maç izle, Karagümrük Galatasaray maçı linki, Bein Sports şifresiz ya da canlı maç izle gibi aramalara hız vermiş görünüyor. Bilgi kirliliğinden uzak bir biçimde Fatih Karagümrük FK Galatasaray müsabakası canlı yayın detaylarına ulaşmak isteyenler, haberimizin devamını okuyabilir.

FATİH KARAGÜMRÜK-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Karagümrük GS Maç Görseli

Fatih Karagümrük-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

Fatih Karagümrük Galatasaray İzleme Linki! Ligde henüz istediği ritmi yakalamayan Galatasaray, Gaziantepspor galibiyetini daha da anlamlı kılmak adına bu maçtan mutlak suretle 3 puan çıkarmak istiyor. Fatih Karagümrük FK Galatasaray karşılaşması, ülkemizde yasal olarak sadece beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak.

Fatih Karagümrük-Galatasaray Maçı Canlı Takip

İki İstanbul ekibini karşı karşıya getiren zorlu müsabakayı, beIN Sports HD 1 kanalından ya da Bein Connect dijital platformu üzerinden izleme şansınız bulunmuyorsa, canlı takip için önünüzde iki alternatif söz konusu. Bunlardan birincisi, yayıncı kuruluşun resmi sayfasında yer alan “Maç Merkezi” isimli kısım, ikincisi ise GS TV’nin maçın heyecanını son ana dek canlı olarak yansıttığı “90 Dakika” adlı program.

FATİH KARAGÜMRÜK GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Rize’de Son Saniyelerde Güldü

Galatasaray, Süper Lig’de tam anlamıyla istediği sonuçları elde edememesine rağmen UEFA Avrupa Ligi’nde müthiş bir form tutturdu. Hafta arasında Lokomotiv Moskova ile sahasında 1-1 berabere kalarak liderliğini koruyan sarı kırmızılı ekip, oynadığı futbolla da büyük bir beğeni topladı. Maç öncesinde Galatasaray, taraftar kapasitesi konusunda TFF ile karşı karşıya geldi. TFF’nin verdiği olumsuz yanıta rağmen kulüp, resmi sitesi üzerinden taraftarına bir çağrı yaptı ve bir anlamda TFF’nin kararını tanımayacağını vurgulamış oldu. Galatasaray, Beşiktaş yenilgisinden sonra sahasında Gaziantepspor’u 2-0 ile geçti. Sarı kırmızlı ekip, geçtiğimiz sezon iki maçta da Fatih Karagümrük’e puan kaptırmıştı.

Fatih Karagümrük’ün İçeride Mağlubiyeti Yok

Fatih Karagümrük

Fatih Karagümrük, şu ana dek ortaya koyduğu performansla, bileği kolay bükülemeyecek bir ekip görüntüsü veriyor. Özellikle iç sahada çok daha dirençli bir futbol oynayan İstanbul ekibini Vefa Stadyumu’nda bu sezon özelinde henüz yenebilen bir takım çıkmadı. Geçtiğimiz hafta Kaysersipor deplasmanında 90+3’te gelen golle yıkılan Fatih Karagümrük, 11 hafta sonunda Süper Lig’de 18 puan toplayarak 8’inci basamağa yerleşti. Bu sezon 6 gol 1 asistlik katkı sunan Aleksandar Pesic, takımda en dikkat çeken oyuncu durumunda.

Maç Öncesi Eksikler

Gaziantepspor ve Lokomotiv Moskova maçları ile moral bulan Galatasaray’da bu maç öncesinde Arda Turan ve Sacha Boey dışında bir sakatlık bulunmuyor. Öte yandan Omar Elabdellaoui’nin durumu belirsizliğini koruyor. Fatih Karagümrük tarafında ise Kayserispor maçında kırmızı kart gören Derrick Luckassen, maçında kadrosunda yer alamayacak. Sakat durumda olan Fransız futbolcu Yannis Salibur’un da aynı şekilde sahada olması beklenmiyor.

Maç Öncesi Eksikler

Spor Toto Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından biri olan Fatih Karagümrük-Galatasaray maçının ilk 11'leri açıklandı. Takımlar sahaya şu kadrolarla çıkacak:

Fatih Karagümrük: Viviano, Biglia, Musa, Jimmy Durmaz, Borini, Hedestand, Pesic, Burak Bekaroğlu, Zukanovic, Caner Erkin, Karamoh
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Kerem, Babel, Ömer, Berkan, Nelsson, Cicaldau, Marcao, Emre, Halil