Bilyoner’in İddaa Programını Takip Et, Oyna ve Kazan!

08.11.2021 - 10:04

Advertorial

Bilyoner’in İddaa Programını Takip Et, Oyna ve Kazan!

Bahsin ilk adresi Bilyoner, bu hafta yepyeni bir kampanya ile karşınızda! Henüz Bilyoner’e üye değilseniz veya 2021’de hiç kupon yapmadıysanız bu kampanya tam size göre. Binlerce Bilyonpuan bu kampanyada sizi bekliyor. Bilyoner’de 2021’de yapacağınız ilk kupona 5000 TL’ye varan Bilyonpuan kazanma fırsatınız burada.

Canlı Maç İzleyerek Canlı Bahis Oyna

Bilyoner’de Serie A’dan NBA’ye, Bundesliga’dan en prestijli tenis turnuvalarına kadar birçok branştan yüzlerce canlı maç yayınını izleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, Bilyoner Mobil uygulamasını telefonunuza indirmek ve canlı maç yayınlarını izlemeye başlamak.  Kıyasıya şampiyonluk yarışı ve ligde kalma yolunda müthiş mücadelelere tanıklık eden Avrupa'nın dev liglerinden binlerce karşılaşma, sezon boyunca canlı yayınlarla Bilyoner'de! Hemen istediğiniz maçlara, güvenli bir şekilde,  kupon yapmaya başlayabilirsiniz!

Tribün & Scout Özelliği İle Hazır Kupon Fırsatı

Bir diğer özellik ise Bilyoner Tribün! Sizler için oluşturulmuş geniş ekranlı İddaa bültenini kullanarak yarattığınız kuponları Bilyoner’deki diğer oyuncularla ve arkadaşlarınızla paylaşabilir, beğenip yorum yapabilirsiniz. En önemli özelliği ise Tribün Liderleri’nin yaptığı kuponları görebilir ve anında oynamaya başlayabilirsiniz!

Anında Ödeme Özelliği

Artık maç öncesi kuponlarınız için maç sonunu beklemeye gerek yok! Canlı kuponlarda olduğu gibi maç önü kuponun tuttuğunda da kazancın anında hesabında! Kazancının hesabına yatması için beklemene gerek yok, Bilyoner’de anında ödeme var! Bilyoner’de para yatırma işlemlerini 7/24 yapabilir, istediğiniz zaman kazançlarınızı hesabınıza aktarabilirsiniz.

Canlı Skor & Anlık Sonuç Özelliği

Bilyoner canlı skor özelliği sayesinde istediğiniz maçların istatistiklerini ve İddaa ile ilgili tüm bilgileri takip edebilirsiniz. Tek bir sayfa üzerinden istediğiniz tüm işlemleri hızlıca gerçekleştirebileceğiniz canlı sonuçlar sayfamız sayesinde kazançlarınızı katlayabilirsiniz. Bir yandan maçların skorlarını takip ederken bir yandan Canlı iddaa sayesinde kuponlarınızı güvenilir bir şekilde oynayabilirsiniz. 

Sponsorluklar & Etkinlikler

Maçların seyircilere açılmasıyla Bilyoner etkinlikleri de sahaya döndü. 2020-2021 Euroleague ve Basketbol Süper Ligi’nin şampiyonu, ilklerin takımı Anadolu Efes’in 3 yıldır sponsoru. Maçların da seyircilere açılmasıyla Bilyoner de Sinan Erdem Spor Salonu’nda sizlerle buluşacak. Birbirinden güzel sürprizler ve eğlenceli etkinliklerle Bilyoner sizleri bekliyor! Yalnızca Anadolu Efes değil, Türkiye Spor Yazarları Derneği ve amatörlerin şampiyonlar ligi olan Rakipbul Halısaha Ligi’nin de sponsoru Bilyoner!

Yalnızca sponsorluklar mı? Sezon boyunca sürecek etkinlikler ve yarışmalarla gerek sosyal medyada gerek etkinlik alanlarında, Bilyoner ile harika deneyimler yaşayacağınız bir sezon sizleri bekliyor.

Eğer hala Bilyoner hesabınız yoksa hemen Bilyoner’e gelin, hem 5000TL BilyonPuan kazanma şansı yakalayın hem de Bilyoner’in tüm özelliklerinden ve deneyimlerinden yararlanın!