CANLI MAÇ İZLE EXXEN Bedava İzle Frankfurt-Fenerbahçe Maçı Canlı İzle Frankfurt-FB Maçı LİNK

16.09.2021 - 16:56

CANLI MAÇ İZLE EXXEN Bedava İzle Frankfurt-Fenerbahçe Maçı Canlı İzle Frankfurt-FB Maçı LİNK


Frankfurt Fenerbahçe maçı canlı izle, Frankfurt Fenerbahçe maçı bedava izle, Exxen bedava izle, Frankfurt FB maçı canlı Exxen linki, beIN FB canlı maç izle gibi aramaların, arama motorlarını meşgul ettiği görülüyor. UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Fenerbahçe’nin Frankfurt maçı dahil tüm Avrupa maçları Exxen’de.

Frankfurt-Fenerbahçe Canlı İzleme Linki


CANLI Frankfurt-Fenerbahçe izleme linki! UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Frankfurt ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Bu önemli müsabakayı kesintisiz, şifresiz ve yüksek kalite ile izleyebilmek için bu linke tıklayarak EXXEN’e abone olmanız gerekiyor. UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye’deki tek resmi yayıncısı EXXEN’dir ve bu link üzerinden üye olarak Avrupa Ligi’ni kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

Frankfurt Fener Canlı Maç İzle

 

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, ilk maçında Frankfurt’a konuk olacak. Frankfurt - Fenerbahçe canlı izle şeklinde yapılan aramalarda ise karşınıza Exxen platformu çıkacak. Bu başarılı platforma üye olarak maçı kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

CBC Sport FB Maçını Şifresiz Yayınlayacak

Azerbaycan kanallarından CBC Sport, Fenerbahçe maçını şifresiz yayınlayacağını duyurdu.

Frankfurt - Fenerbahçe mücadelesini şifresiz izlemek isteyenler ise CBC Sport kanalını tercih edebilir. Azerspace uydusu üzerinden yayın yapan kanal, yayın akışına Frankfurt-Fenerbahçe maçını aldı.

Maçı bu kanaldan canlı ve şifresiz olarak izlemek için gerekli bilgileri, daha önceki makalelerimizde paylaşmıştık. Detaylı bilgiye, aşağıda linkini vereceğimiz makaleden ulaşabilirsiniz.

CBC SPORT FRANKFURT-FENERBAHÇE MAÇINI ŞİFRESİZ YAYINLAYACAK, BURAYA TIKLA

 

 

İyi Bir Maç Olacak


Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Frankfurt mücadelesi öncesinde basın karşısına geçti. İyi bir maç olacağını belirten tecrübeli çalıştırıcı, maçla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Pereira Basın Toplantısı

Hiç kuşku yok ki iyi bir maç olacak. Yarın teknik ve kaliteli bir takım görmek istiyorum, pozitif bir oyun ve hırs da görmek istiyorum. Yarınki rakibimize karşı oynamak bizim için bir fırsat, çok fazla Türk taraftar olacaktır. Ben yarın teknik ve taktik olarak kaliteli bir takım görmek istiyorum. Kolay olmayacak ama buraya gelmemizi sağlayan öz güveni göstermemiz gerekiyor. Büyük bir kulübü temsil ediyoruz. Yarınki maçtan beklentim taraftarlarımızı mutlu etmek. Sivasspor maçından sonra daha çok rejenerasyon antrenmanı yaptık. Sakat oyuncularımız da kademe kademe bize dahil olacaklar. Mesut, yarınki maç için çok hırslı. Kendisi tam bir takım oyuncusu. Takımın kaptanlarından biri. Bizim için çok önemli. Yarın ona iyi bir maç diliyorum.

 

Frankfurt-Fenerbahçe Muhtemel 11’ler


Fenerbahçe’de sakatlığı tamamen geçen Pelkas’ın ilk 11’de olması bekleniyor. Mücadelenin muhtemel 11’leri şu şekilde:


Eintracht Frankfurt: K. Trapp, O. N'Dicka, M. Hinteregger, E.Durm, C. Lenz, D. Sow, A. Hrustic, J. Hauge, D.Kamada, J. Lindström, R. Borre


Fenerbahçe: Altay, Szalai, Kim Min-Jae, Serdar Aziz, Pelkas, Meyer, Gustavo, Osayi, Rossi, Mesut, Valencia