CBC Sport Beşiktaş-Dortmund ve Frankfurt-Fenerbahçe Maçlarını Şifresiz Yayınlayacak

13.09.2021 - 12:14

CBC Sport Beşiktaş-Dortmund ve Frankfurt-Fenerbahçe Maçlarını Şifresiz Yayınlayacak

Azerbaycan’da Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarının sahibi CBC Sport, Beşiktaş-Borussia Dortmund ve Frankfurt-Fenerbahçe maçlarını yayın akışına aldı. CBC Sport, bu karşılaşmalarla birlikte Barcelona-Bayern Münih ve Inter-Real Madrid karşılaşmalarını da şifresiz yayınlayacak.

Azerbaycan’ın en başarılı spor kanallarından CBC Sport, şifresiz olarak Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını ekranlara getiriyor. Türkiye’den de izlenebilen CBC Sport, sezonun ilk haftasının yayın programını açıkladı. Temsilcilerimizden Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin maçları CBC Sport’ta şifresiz olarak yayınlanacak. 

Galatasaray Maçı Karabağ Maçıyla Aynı Saatte


Geçtiğimiz yıllarda da Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde temsilcilerimizin maçlarını ekranlara getiren CBC Sport, bu sezon daha çok Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını yayınlayacak. Zira Galatasaray maçları, Karabağ maçlarıyla aynı saatte olacak. Bu yüzden CBC Sport’un Galatasaray karşılaşmalarını yayınlamayacağı tahmin ediliyor.

İlk Avrupa kupaları haftasında Beşiktaş-Borussia Dortmund ve Frankfurt-Fenerbahçe maçlarını şifresiz olarak yayınlayacak CBC Sport’un önümüzdeki haftalarda yayınlara devam etmesi bekleniyor.

İlk Haftanın Programı Açıklandı


CBC Sport, ilk haftanın yayın programını açıkladı. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri toplam 7 mücadele şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak. 7 karşılaşmanın 4’ü Şampiyonlar Ligi, 2’si Avrupa Ligi ve 1’i Avrupa Konferans Ligi mücadelesi olacak. CBC Sport’un yayın akışı şu şekilde:

Salı
19.45 Young Boys-Manchester United
22.00 Barcelona-Bayern Münih

Çarşamba
17.30 Spartak Moskova-Legia
19.45 Beşiktaş-Borussia Dortmund
22.00 Inter-Real Madrid

Perşembe
19.45 Karabağ-Basel
22.00 Frankfurt-Fenerbahçe

CBC Sport Hakkında

Azerspace uydusundan yayın yapan CBC Sport, Türkiye’den izlenebilen kanallardan biri. Yayın hakları konusunda zirvede yer alan CBC Sport, Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ekranlara getirmesiyle dikkat çekiyor. La Liga, Serie A gibi ligleri de şifresiz olarak yayınlayan CBC Sport’u izlemek isteyen futbolseverler “CBC Sport nasıl izlenir?” yazımıza göz atabilir.