17-18-19 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

16.09.2021 - 14:40

17-18-19 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Basketbolda şifresiz hazırlık turnuvalarının yer alacağı 17-18-19 Eylül tarihlerinin öne çıkan müsabakalarını ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma gününü İzmir derbisi ile açıyoruz. Ardından duraklarımız İngiltere ve İtalya. Günün öne çıkan maçları şu şekilde:

20.00 Altay-Göztepe: Yıllardır oynanmayan Altay-Göztepe maçları her zaman gergin geçmiştir. Bu sezonda da durumun değişmeyeceğini tahmin ediyoruz. Gergin ve hatta belki de kırmızı kartların çıkacağı bu maç, futbol olarak belki tatmin etmeyecek ama adrenalini tavan yaptıracaktır. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 Sassuolo-Torino: Geçtiğimiz hafta Roma’ya dramatik bir şekilde kaybeden Sassuolo, Salernitana önünde ilk galibiyetini alan Torino’yu konuk ediyor. Serie A’da en sevdiğimiz teknik direktörlerden Ivan Juric ile tırnaklarıyla kazıya kazıya Sassuolo’nun başına geçen Dionisi’nin kapışması da zevkli olacaktır. Bu mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

22.00 Newcastle-Leeds: Henüz galibiyet alamayan iki ekibin mücadelesinde nasıl bir sonuç çıkacağı merak konusu. Newcastle, beklentimizden daha olumlu oyun oynuyor. Leeds de oyun olarak galibiyetsiz olmayı hak etmemişti. Keyifli geçmeye aday mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi günü aslında çok tatmin edici bir liste yok. Türkiye ağırlıklı önerilerimizin arasına bir derbi ekliyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

16.00 Kasımpaşa-Trabzonspor: Kasımpaşa, tempolu bir oyun oynamaya gayret ediyor. Rakip savunmalara da hızlı oyuncularıyla sorun çıkarabiliyorlar. Trabzonspor da hücum gücü son derece yüksek bir ekip. Keyifli geçmeye aday bu mücadelenin adresi, beIN Sports HD 1.

18.00 Lens-Lille: Fransa’nın en gergin derbilerinden Lens ile Lille kapışması geçtiğimiz yıl Lille üstünlüğüyle sona ermişti. Bununla birlikte bu sezon Lille’in sezona başlangıcı, Lens’in de aynı çizgide devam etmesi, Lille’in işinin geçen seneki kadar kolay olmayacağını gösteriyor. Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı’nın 11’de başlamasını beklediğimiz bu mücadele, beIN Sports HD 4 ekranlarında olacak.

19.00 Antalyaspor-Beşiktaş: Geçtiğimiz hafta kaybetmesine rağmen iyi bir oyun oynayan Antalyaspor, Beşiktaş önünde sürpriz peşinde olacak. Beşiktaş ise ligde gol yememe serisini devam ettirerek 3 puan alma niyetinde. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar gününde İngiltere ve İtalya’dan üç maçı sizler için seçtik. Günün öne çıkan mücadeleleri şu şekilde:

16.00 West Ham United-Manchester United: Tempolu geçmesi muhtemel olan bu mücadelede Antonio’nun cezalı olması biraz olsun West Ham için işleri zorlaştıracak. Ronaldo transferiyle dikkat çeken ama hafta içi Young Boys’a mağlup olarak hayal kırıklığı yaratan Manchester United’ın bu zorlu deplasmanda neler yapacağının yanıtı; S Sport ve S Sport Plus platformunda verilecek.

18.30 Tottenham-Chelsea: Nuno Espirito Santo, iyi bir teknik direktör ama bir üst seviye için çok yeterli durmuyor. 4’te 3 yapmış bir teknik direktör için bunları demek çok mantıklı durmasa da uzun vadede Espirito Santo’nun Tottenham seviyesinin altında bir takım çalıştırmasını bekliyoruz. Öte yandan Santo’nun oyuna bakışı, bu tip büyük maçların tamamında Tottenham’ın şansını arttıracak. Bu keyifli mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

21.45 Juventus-Milan: Sezona felaket bir başlangıç yapan ve hücumda sezon boyunca sorun yaşayacağının sinyallerini veren Juventus, sezona etkileyici bir giriş yapan Milan’ı konuk ediyor. Juventus-Milan mücadelesini, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1.Lig maçları naklen yayınlanacak. Bunun yanında Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası maçları TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

A Spor ekranlarında Cumartesi 17.00 seansında Liverpool-Crystal Palace mücadelesi futbolseverlerle buluşacak.

Tivibu Spor ise Pazar 14.30’daki St Truiden-Genk karşılaşmasını şifresiz olarak yayınlayacak.

Uçankuş TV ekranlarında Hollanda Eredevise’den bir mücadelenin şifresiz olarak yayınlanması bekleniyor.

NTV ekranlarında Frutti Extra Cup final maçı şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Atletico Madrid-Athletic Bilbao: D-Smart Youtube

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

Singapur Premier Ligi: 1 Play Sports Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası: Tofaş Youtube

Pınar Cup: Pınar Karşıyaka Youtube