Galatasaray-Lazio Bedava İzle, GS-Lazio Canlı Maç İzle, EXXEN Bedava İzle Link

16.09.2021 - 14:32

Galatasaray-Lazio Bedava İzle, GS-Lazio Canlı Maç İzle, EXXEN Bedava İzle

Galatasaray Lazio maç linki, Galatasaray Lazio maçı canlı izle, Galatasaray-Lazio bedava izle, GS Lazio canlı maç linki, Galatasaray Lazio EXXEN maç linki, Exxen Galatasaray Lazio canlı izlemek, Canlı beIN GS Lazio izle gibi aramaların Google’da artış gösterdiği görülüyor. UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında Galatasaray ile Lazio arasındaki dev kapışmayı, kesintisiz bir şekilde Exxen’de izleyebilirsiniz.

Galatasaray-Lazio Canlı İzleme Linki

CANLI Galatasaray-Lazio izleme linki! UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Galatasaray ile Lazio karşı karşıya gelecek. Bu önemli müsabakayı kesintisiz, şifresiz ve yüksek kalite ile izleyebilmek için bu linke tıklayarak EXXEN’e abone olmanız gerekiyor. UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye’deki tek resmi yayıncısı EXXEN’dir ve bu link üzerinden üye olarak Avrupa Ligi’nin tüm maçlarını canlı izleyebilirsiniz.

Galatasaray Lazi Canlı Takip

UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında Galatasaray, Lazio’yu konuk ediyor. Bu dev kapışma için Galatasaray-Lazio canlı izleme linki şeklinde bir arama yapanlar, kendilerini Exxen’de bulacak. Sizler de Exxen’e üye olarak bu dev maçı izleyebilirsiniz.

Galatasaray-Lazio Şifresiz İzle


UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında İtalya'nın güçlü ekiplerinden Lazio ile karşılaşacak olan temsilcimiz Galatasaray'ın maçını Türkiye üzerinden şifresiz izlemek ne yazık ki mümkün değil. Sadece Exxen platformunda yayınlanacak bu mücadeleyi izlemek için Exxen’e üye olmanız gerekiyor. Bu haberin detayı için aşağıda linkini verdiğimiz makaleyi inceleyebilirsiniz.

ACUN ILICALI MAÇI TV 8'den ŞİFRESİZ YAYINLAYACAK MI?

 

 

TV8'den GS Lazio Maçı Canlı İzleme İmkanı Var mı?

UEFA Avrupa Ligi'nin resmi yayıncısı EXXEN platformunun sahibi Acun Ilıcalı, bu konuya açıklık getirerek, maçın TV8'den yayınlanmayacağını açıkladı. Acun Ilıcalı, Exxen platformuna üye olmak için ödenen paralarının büyük bir kısmının kulüplere verildiğini, dolayısıyla kendilerinin de Türk sporuna bu sayede fayda sağladıklarını belirtti. Bilindiği üzere Acun Ilıcalı, Exxen platformunun yanı sıra, TV8 ve TV 8,5 adlı kanalların da mülkiyetini elinde bulunduruyor.

Şampiyonlar Ligi Grubu Gibi

Galatasaray-Lazio mücadelesi öncesinde teknik direktör Fatih Terim, açıklamalarda bulundu. Grubun çok zorlu ekiplerden oluştuğunu belirten Terim, şu ifadeleri kullandı:

Fatih Terim Galatasaray Lazio Basın Toplantısı

Avrupa'da çok bulunmuş, bir Şampiyonlar Ligi kurası çekseniz, Şampiyonlar Ligi'nde olsa yadırganmayacak bir grup. Hepsi de çok güçlü. Bunların ilki Lazio. Meslektaşım Maurizio Sarri yönetiminde çok da güçlü bir kadro kurdular. Şampiyonluğa oynayacak kapasitedeler. Marsilya zaten çok iyi başladı. Çok iyi takım. Lokomotiv her zaman bu arenada bulunan, buraya alışmış ve önemli işler yapabilecek bir takım. Dünyada hiçbir takım durmadan pres yapamaz. Bu fizik kurallarına aykırı. Bunun bölümlerini iyi ayarladığımız gün, yarın öbür gün hem vücutlarında hem beyinlerinde olacak. Ne zaman basıp, ne zaman duruyoruz, aktif dinlenmeyi pasla, topla yaptığımız gün çok daha iyi bir takım, çok daha yenilmez olacağız. Bunu yapabilecek kapasitedeler. Çok uzun bir zaman değil o gün. Bir süre de lazım. Ancak şu zamanda olacağız diye tarih vermek istemiyorum.

Galatasaray-Lazio Muhtemel 11’ler


Galatasaray’da affedilen Marcao’nun Lazio karşısında ilk 11’de görev alması bekleniyor. İki ekibin muhtemel 11’i şu şekilde:


Galatasaray: F.Muslera, P. van Aanholt, Marcao, C. Luyindama, D. Yedlin, B. Kutlu, K. Aktürkoğlu, A. Cicaldau, O. Morutan, E. Kılınç, H. Dervişoğlu


Lazio: P.Reina, E.Hysaj, F.Acerbi, Luiz Felipe, A. Marusic, Luis Alberto,Lucas Leiva, S.M-Savic, Pedro, C. Immobile, Felipe Anderson