Acun Ilıcalı: 6 Yıldır Şampiyonlar Ligi Bedava Yayınlanmıyor. Exxen Bedava Yayınlasın

15.09.2021 - 08:56

Acun Ilıcalı: 6 Yıldır Şampiyonlar Ligi Bedava Yayınlanmıyor. Exxen Neden Bedava Yayınlasın

Salı günü Haber Global ekranlarından yayınlanan Az Önce Konuştum’un konuğu, Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı’ydı. Şampiyonlar Ligi maçlarının şifresiz yayınlanmasıyla ilgili talebe cevap veren Ilıcalı, karşılaşmaların zaten 6 yıldır şifresiz yayınlanmadığını dile getirdi.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarının sahibi Exxen platformuyla ilgili gündem oldukça yoğun. Şampiyonlar Ligi ilk haftasında özellikle Beşiktaş taraftarının maçın şifresiz yayınlanmasıyla ilgili yoğun talepleri oldu. Haber Global’de Az Önce Konuştum programının konuğu olan Exxen sahibi Acun Ilıcalı da şifresiz maç yayınlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi’nin yıllardır şifresiz yayınlanmadığını belirten Ilıcalı, Exxen’in de bedava maç yayınlarına imza atmayacağını belirtti.

Talepleri Anlayabiliyorum

Haber Global’de şifresiz yayınlarla ilgili soruya net bir cevap veren Acun Ilıcalı, şifresiz yayınların olmayacağını belirtti. Maçların kendilerine yıllık 30 milyon avro gibi bir maliyeti olduğunu dile getiren Ilıcalı, Sergen Yalçın’ın şifresiz talebiyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın çok değerli bir dostum. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi parası yayın haklarından geliyor. Benim Beşiktaşlılarla aram çok iyi ama Galatasaray ve Fenerbahçe ile de öyle. Şampiyonlar Ligi 6 yıldır bedava yayınlanmıyor, Acun bedava yayınlasın... Ben de karşı istekle geliyorum. Hayatımızın en büyük riskine girdik. Bizi destekleyin. Biz de kulüplere, Türk futboluna daha çok destek olalım. Ben bunu Beşiktaş'a yaparsam, Fenerbahçe ve Galatasaray'a da yapmam gerekir o zaman. 1 maçlık talep olabilir. 2'nci maçta ne yapacağım? Diğer maçta üye olmayacaklar mı? Keşke elimde sihirli değnek olsa da herkesi mutlu edebilsem.

Maçları İzlemek İçin Exxen Üyesi Olmak Gerekecek


Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını izlemek için Exxen üyesi olmak gerekiyor. Şifresiz maç yayını kapılarını kapatan Acun Ilıcalı, Exxen üyesi olarak kendilerine destek çıkılmasını istedi. 

Bütün bunlarla birlikte halen taraftarların altyapı sorunları konusunda korkuları bulunuyor. İlk Şampiyonlar Ligi gecesinde zaman zaman sorunlar yaşanmıştı. Beşiktaş-Borussia Dortmund mücadelesinde Exxen altyapısının nasıl bir sınav vereceği merak konusu.