EXXEN İzle. Beşiktaş-Borussia Dortmund Şifresiz İzle BJK Dortmund maçı LİNK

15.09.2021 - 14:47

EXXEN İzle. Beşiktaş-Borussia Dortmund Şifresiz İzle BJK Dortmund maçı LİNK

Beşiktaş-Borussia Dortmund maçı canlı yayın linki, Beşiktaş Borussia Dortmund Exxen canlı maç linki, Beşiktaş Dortmund maçı izle, BJK Dortmund şifresiz izle gibi Google aramaları artış gösteriyor. Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile Borussia Dortmund kozlarını paylaşacak. Beşiktaş - Borussia Dortmund mücadelesini, 19.45’ten itibaren Exxen platformundan izleyebilirsiniz. Beşiktaş Borussia Dortmund maçını canlı izlemek için yapmanız gerekenleri bu haberimizde sizlere sunuyoruz.
Beşiktaş-Dortmund  

Beşiktaş-Borussia Dortmund Canlı İzleme Linki

CANLI Beşiktaş-Borussia Dortmund izleme linki! UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Beşiktaş ile Borussia Dortmund Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek. Bu önemli müsabakayı kesintisiz, şifresiz ve yüksek kalite ile izleyebilmek için bu linke tıklayarak EXXEN’e abone olmanız gerekiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının Türkiye’deki tek resmi yayıncısı EXXEN’dir ve bu link üzerinden üye olarak Şampiyonlar Ligi’nin tüm maçlarını canlı izleyebilirsiniz.

Beşiktaş-Dortmund Canlı İzle

Şampiyonlar Ligi resmi yayıncısı Exxen, Beşiktaş - Borussia Dortmund mücadelesini ekranlara getirecek. Türkiye’de sadece Exxen platformunda izlenebilecek bu mücadeleyi takip edebilmek için Exxen üyesi olmanız gerekiyor. Bir başka deyişle; Türkiye sınırları içerisinde “Beşiktaş - Borussia Dortmund canlı izle” yapılan aramalar, futbolseverleri Exxen platformuna yönlendirecek.

Beşiktaş-Borussia Dortmund Şifresiz İzleme

Beşiktaş - Borussia Dortmund mücadelesini, Türkiye’de Exxen platformunda şifreli olarak izlemek mümkün. “Beşiktaş - Borussia Dortmund şifresiz izle” şeklinde yapılan aramalarda ise karşınıza Azerbaycan kanalı CBC Sport çıkacak.

Azerspace uydusu üzerinden yayın yapan CBC Sport, Beşiktaş - Borussia Dortmund mücadelesini şifresiz olarak yayınlayacak tek kanal.


SERGEN YALÇIN: EN AZINDAN BİR KERELİK ŞİFRESİZ YAYINLANABİLİR


Vida'nın Eksikliği Teknik Heyeti Düşündürüyor

Beşiktaş’ta Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Vida’nın eksikliği teknik heyeti düşündürüyor. Takımın savunma liderliğini yapan Vida’nın yokluğunda doğan boşluk, Necip Uysal veya Francisco Montero ile doldurulacak.

Montero, Ümraniyespor ile oynanan hazırlık maçı dışında henüz forma giymedi. Necip'in ise form grafiği oldukça yüksek. Siyah beyazlılarda, Borussia Dortmund karşılaşmasında savunmanın merkezinde Necip-Welinton ikilisinin görev yapması bekleniyor.

Sergen Yalçın: Onlar Kadar Koşmalıyız

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, geçtiğimiz hafta katıldığı Az Önce Konuştum programında Şampiyonlar Ligi grubu hakkında açıklamalarda bulundu. Kadro kalitesinin Şampiyonlar Ligi için yeterli olduğunu belirten Sergen Yalçın, tek korkusunun tempo olduğunu dile getirdi.

Borussia Dortmund hakkında da açıklamalarda bulunan Yalçın, hücumda oldukça etkili bir takımla oynayacaklarını ama savunmaya dönüşte Dortmund’un sorunları olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş-Borussia Dortmund Muhtemel 11'ler

Ligde oynanan son Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Vida ve Alex Teixeira Dortmund maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş-Dortmund Şifresiz İzle

Beşiktaş: Ersin, Rıdvan, Necip, Wellinton, Rosier, Josef, Atiba Hutchinson, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Borussia Dortmund: Kobel, Meunier, Witsel, Akanji, Guerreiro, Dahoud, Bellingham, Reyna, Reus, Malen, Haaland