2021/22 La Liga 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

16.09.2021 - 10:57

2021/22 La Liga 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga’da her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan D-Smart Youtube kanalı, haftanın programını açıkladı. Cumartesi günü 17.15’teki Atletico Madrid-Athletic Bilbao mücadelesini şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

La Liga’da yayın anlaşması gereği her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan D-Smart, haftanın programını açıkladı. Cumartesi günü 17.15’teki Atletico Madrid-Athletic Bilbao mücadelesini şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Atletico Madrid 10 Puanda


Yeni sezona geçtiğimiz sezon bıraktığı yerden giriş yapan Atletico Madrid, 4 haftası geride kalan La Liga’da 10 puana sahip. Ligde 3’üncü sırada yer alan Atletico Madrid, tek puan kaybını Villarreal önünde aldı.

Geçtiğimiz hafta Espanyol deplasmanına çıkan Atletico Madrid, galibiyeti son dakikalarda Lemar’ın ayağından bulduğu golle aldı. Her sezon olduğu gibi bu sezon da hücumda sorunları bulunduğu gözlemlenen Atletico Madrid’in hedefi bu maçta da 3 puan.

Bilbao Henüz Mağlubiyet Almadı


Sezona iki beraberlikle giriş yapan ama bu maçlarda oynadığı oyunla dikkat çeken Athletic Bilbao, iki haftadır kazanıyor. Önce Celta Vigo’yu deplasmanda mağlup eden Bilbao, geçtiğimiz hafta da Mallorca’yı çok zorlanmadan geçmeyi başardı.

4 maç sonunda 8 puanı bulunan Bilbao, bu sezon daha iddialı bir takım olmak istiyor. Ligde henüz mağlubiyetle tanışmayan Bilbao, bu zorlu deplasmandan da puan veya puanlarla dönme hesabı yapıyor.

Ev Sahiplerinin Üstünlüğü Dikkat Çekiyor


Atletico Madrid ile Athletic Bilbao arasında oynanan mücadelelerde ev sahibi takımların üstünlüğü dikkat çekiyor. Son 10 karşılaşmada sadece 1 kez deplasman ekibi galip gelebildi. Bilbao’nun Madrid deplasmanındaki son galibiyeti ise 2011 yılında. Madrid’de oynanan son 10 lig maçında Atletico Madrid 9 galibiyet alırken, 1 mücadele beraberlikle sonuçlandı.

Sezona iyi bir başlangıç yapan son şampiyon Atletico Madrid ile bu sezon daha yukarılarda olmayı hedefleyen Athletic Bilbao arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi 17.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.