Pınar Cup Pınar Karşıyaka Youtube Kanalında

15.09.2021 - 10:40

Pınar Cup Pınar Karşıyaka Youtube Kanalında

Pınar Karşıyaka ev sahipliğinde düzenlenecek Pınar Cup’ın Pınar Karşıyaka Youtube kanalından naklen yayınlanacağı açıklandı. 17-18 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Pınar Cup’ta; Beşiktaş Icrypex, Igokea, Pınar Karşıyaka ve Büyükçekmece boy gösterecek.

Sezonun başlamasına sayılı günler kalan basketbol takımları hazırlıklarını sıklaştırdı. Hazırlık turnuvalarına katılan ekiplerin bu haftaki duraklarından biri İzmir olacak. Pınar Karşıyaka’nın ev sahipliğinde düzenlenecek Pınar Cup’ta; Pınar Karşıyaka, Beşitaş Icrypex, Igokea ve Büyükçekmece yer alacak. Turnuvanın yayıncısı ise Pınar Karşıyaka Youtube kanalı oldu. 17-18 Eylül tarihlerinde düzenlenecek turnuvada tüm karşılaşmalar, Pınar Karşıyaka Youtube kanalından basketbolseverlerle buluşacak.

Pınar Cup 2021’e Seyirci Alınacak?


Geçtiğimiz sezon seyircisiz oynanan basketbol maçlarıyla ilgili bu sezon en çok merak edilen konuların başında maçlara seyirci alınıp alınmayacağı geliyor. Pınar Cup 2021’de Türkiye Basketbol Federasyonu’nun yeni protokolünün geçerli olacağı belirtildi. Bu da yüzde 50 seyirci kapasitesiyle turnuvanın gerçekleşeceği anlamına geliyor. Turnuvayı, çift aşı kartı olanlar salondan takip edebilecek.

Pınar Cup 21 Fikstürü


17 Eylül Cuma günü başlayacak Pınar Cup’ta turnuvanın fikstürü belli oldu. İlk gün yarı final karşılaşmaları oynanacak. Bu karşılaşmaların ilkinde saat 16.00’da Beşiktaş ile Igokea kozlarını paylaşacak. Bu maçın hemen ardından Pınar Karşıyaka ve Büyükçekmece parkeye çıkacak. 

Karşılaşmaları kaybeden ekipler Cumartesi günü 3’üncülük, kazanan ekiplerse final maçına çıkacak. Turnuvanın fikstürü şu şekilde:

Cuma
16.00 Beşiktaş Icrypex-Igokea
18.30 Pınar Karşıyaka-Büyükçekmece

Cumartesi
16.00 3'üncülük maçı
18.30 Final

Geçtiğimiz Sezon Şampiyon Pınar Karşıyaka Olmuştu


Geçtiğimiz sezon 17-19 Eylül tarihlerinde düzenlenen ve 3 takımın katıldığı turnuvada mutlu sona ev sahibi Pınar Karşıyaka ulaşmıştı. Turnuvada Büyükçekmece ve Petkimspor yer alıyordu. İki rakibini de geçen Pınar Karşıyaka, 2020 yılına kupa ile başlamıştı.

Covid-19 gölgesinde geçen 2020/21 sezonuna kupa ile başlayan Pınar Karşıyaka, 2021/22 sezonuna da aynı hedef doğrultusunda hazırlanıyor. Pınar Karşıyaka’nın ev sahibi olduğu Pınar Cup’ta tüm heyecanı, 17-18 Eylül tarihlerinde Pınar Karşıyaka Youtube kanalında yaşayabilirsiniz.