EXXEN Uygulama Tanıtımı, EXXEN İndir

11.09.2021 - 21:20

EXXEN Uygulama Tanıtımı, EXXEN İndir

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayıncısı EXXEN, hizmet vermeye başladığı dönemde mobil uygulama konusunda sınıfta kalmıştı. Son dönemde daha iyi bir hizmet sunan EXXEN’in Android ve iOS uygulamalarını sizler için araştırdık.

Artık bir dijital platformun hayatta kalması için tek başına içerik yeterli değil. İçeriği mükemmel olan bir platformun mobil uygulamada sorunları olması, ilgili platformun tercih edilmemesi anlamına gelebilir. EXXEN de piyasaya giriş yaptığında bu problemi yaşadı. Son dönemde EXXEN apk konusunda atılım gösterdi ve sorunu belli ölçülerde çözüme kavuşturdu. Diğer yandan halen TV uygulamalarında sorunlar mevcut. Bazı TV’lere uyumlu uygulamalar bulunmuyor. EXXEN, bu konuda çalışmaların devam ettiğini belirtiyor.

EXXEN iOS İndir


İşletim sistemi iOS olan cihazlar için bir uygulama geliştiren EXXEN, bu uygulamayla dizi ve film tutkunlarını görece memnun etmeyi başardı. Zira halen uygulamada birtakım giriş sorunları yaşanıyor. Yine de geçmişe nazaran sorunsuz çalışan bu uygulamanın Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maç yoğunluğunda nasıl çalışacağını kestirmek ise çok kolay değil. 

Ücretsiz EXXEN indir şeklinde bir arama yaratan sporseverlerin karşısına çıkan EXXEN iOS uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

EXXEN Android APK İndir


Android uygulamada özellikle televizyondan EXXEN içeriklerini izleyenler birtakım sorunlar yaşıyor. Sürekli kullanıcı adı ve şifre girilmesinin istenmesi en büyük sorun. Ayrıca uygulamada indirilen içerikler, internet olmadan izlenmiyor. Bu da uygulamanın eleştiriler almasına sebep oluyor. Bütün bunlarla birlikte EXXEN’in Android uygulaması, şu an için Şampiyonlar Ligi maçlarında test edilmedi. Geçtiğimiz aylarda oynanan eleme maçları yayınlansa da bu maçların çekeceği ilgi ile grup aşamasının çekeceği ilgi aynı değil.

İlk maç günlerinde birtakım sorunların yaşanabileceğini düşündüğümüz EXXEN Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız. Ücretsiz olarak indirilen bu uygulama sayesinde EXXEN’deki birçok içeriği izleyebilecek ve Şampiyonlar Ligi maçlarının heyecanını yaşayabileceksiniz.