Adım Adım EXXEN Üyelik Süreci

11.09.2021 - 20:58

Adım Adım EXXEN Üyelik Süreci

Türkiye’nin yeni dijital platformu EXXEN, Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarını satın alarak sporseverlerin ilgisini çekti. Bu yazımızda EXXEN’in üyelik aşamasını sizler için araştıracağız.

Türkiye’nin başarılı dijital platformları arasında yer alan EXXEN’in sporseverlerin de ilgisini çektiği biliniyor. EXXEN üyelik aşamasına gelen sporseverlerin merak ettiği birkaç konu da bulunuyor. Bunlar; EXXEN box var mı? EXXEN'i bedava izlemek mümkün mü?

EXXEN Box Var mı?


Türkiye’deki en başarılı platformlar arasına girmesi beklenen ve bu yönde atılımlar yapan EXXEN, sadece dizi, film ve belgesel alanında değil, spor yayıncılığında da söz sahibi olmak istiyor. Bunun için Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarını satın alan EXXEN ile ilgili merak edilen konuların başında EXXEN’in bir kutu satıp satmadığı geliyor.

Digiturk, D-Smart, Tivibu ve benzeri platformlar, uydu yayını üzerinden hizmet verdiği için bir kutu satıyor. EXXEN ise uydudan yayın yapmıyor. Bir dijital platform olan EXXEN’de bu yüzden kutu, kurulum ve benzerleri bulunmuyor. Bu da dileyen herkesin üye olup, kurulum beklemeden maçları izlemesi anlamına geliyor.

EXXEN Bedava İzlenir mi?


Geçtiğimiz günlerde EXXEN, Şampiyonlar Ligi paketinin fiyatını açıkladı. EXXEN yıllık üyelik reklamlı ayda 34,80 TL, EXXEN aylık üyelik reklamlı 49,80 TL, EXXEN yıllık üyelik reklamsız ayda 44,80 TL, EXXEN aylık üyelik reklamsız 59,80 TL. 

Açıklanan fiyatlardan sonra Google, Yandex gibi arama motorlarından en çok aranan cümlelerden biri “EXXEN bedava izle” şeklinde oldu. Birçok kişi EXXEN’i bedava izleme yolları aradı. Bu arayışlardan birtakım sonuçlar elde edilebiliyor ama bunlarla birlikte cihazınızı tehlikeye atıyorsunuz. Korsan yayın yapan sitelerin büyük bir bölümü kötü amaçlı yazılımlar içeriyor. Durum böyle olunca sizin bu şekilde yaptığınız her arama sonunda cihazınıza virüs bulaştırma riskini arttırıyorsunuz. Bu yüzden kendinize uygun EXXEN aboneliklerinden birini seçip, legal olarak Avrupa kupaları maçlarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.