2021/22 Premier Lig 5’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

12.09.2021 - 09:21

2021/22 Premier Lig 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig 5’inci haftasının şifresiz maçı belli oldu. 18 Eylül Cumartesi 17.00’deki Liverpool-Crystal Palace mücadelesini, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Premier Lig’de her hafta bir maçı ekranlara getiren A Spor, haftanın programını açıkladı. Ligin 4’üncü haftasında zirveyi yakından ilgilendiren Leicester City-Manchester City mücadelesini yayınlayan A Spor, bir kez daha şampiyonluk adayı bir ekibin mücadelesini futbolseverlerle buluşturacağını açıkladı. Cumartesi günü 17.00’deki Liverpool-Crystal Palace karşılaşmasını, A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Liverpool’da Tek Hedef Şampiyonluk


Geçtiğimiz sezon sakatlıklardan çeken ve sezon başından itibaren birçok sorunla boğuşan Liverpool’da hedef şampiyonluk. Lige iyi bir başlangıç yapan Liverpool, iç sahada bir seri yakalamış durumda. Liverpool, son iç saha mağlubiyetini geçtiğimiz sezon Mart ayında almıştı.

Ligde hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Liverpool, Şampiyonlar Ligi’nde zorlu bir grupta mücadele edecek. Önümüzdeki haftayla birlikte başlayacak Şampiyonlar Ligi maratonu sebebiyle Liverpool’un ligde rotasyon yapabileceği tahmin ediliyor.

Palace İlk Galibiyetini Tottenham Önünde Aldı


Patrick Vieira yönetimindeki Crystal Palace, 3 haftada 2 puan toplayabilmişti. Oyun olarak sıkıntıları olduğu görülen Crystal Palace, geçtiğimiz hafta Tottenham’ı konuk etti. 

Tottenham’ın 10 kişi kalmasının ardından baskıyı arttıran Crystal Palace, mücadeleyi 3-0 kazanmayı başardı. Oyuna sonradan dahil olan yeni transfer Edouard da Palace macerasına 2 golle başladı. 4 maç sonunda 5 puanı bulunan Crystal Palace, bu deplasmanda sürpriz peşinde olacak.

Son 10 Premier Lig Maçının 9’u Liverpool’un


Liverpool ile Crystal Palace arasında oynanan son Premier Lig maçlarında Liverpool’un bariz üstünlüğü dikkat çekiyor. Son 8 maçı kazanan Liverpool, son 10 maçta rakibine sadece 1 kez mağlup oldu. Liverpool’da hedef bu seriyi Cumartesi günü devam ettirmek.

Premier Lig’de şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Liverpool ile geçtiğimiz hafta sansasyonel bir galibiyet alan Crystal Palace arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 17.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.