2021/22 Sezonu Premier Lig 2’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

20.08.2021 - 12:56

2021/22 Sezonu Premier Lig 2’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu


Premier Lig’de her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getirecek A Spor, yayın akışını paylaştı. Cumartesi günü 17.00’deki Leeds United-Everton mücadelesini, şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Premier Lig yayıncısı S Sport ile anlaşan ve her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getireceğini açıklayan A Spor, ilk haftanın programını açıkladı. Cumartesi günü 17.00’deki Leeds United-Everton mücadelesini, A Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz. A Spor’un her hafta Cumartesi 17.00 seansından bir maçı ekranlara taşıması bekleniyor.

Leeds United Manchester United’a Direnemedi


Leeds United, ligin ilk haftasında Manchester United deplasmanındaydı. İlk 20 dakika rakibe pek fırsat vermeyen Leeds United, 20’nci dakikadan sonra Manchester United üstünlüğüne boyun eğdi. 

İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Leeds United, ikinci yarının başında Ayling’in harika golüyle skora dengeyi getirse de üst üste gelen Manchester United gollerine engel olamadı. İlk haftayı 5-1 mağlubiyetle kapatan Leeds United, ligin ikinci haftasında galibiyetle tanışmak istiyor.

Everton Geriden Gelip Kazandı


Ligin ilk haftasında Southampton’ı konuk eden Everton, ilk yarıyı 1-0 geride kapadı. İkinci yarıda ise bambaşka bir Everton sahadaydı.

İlk yarıda daha fazla topa sahip olmasına rağmen pozisyona girmekte zorlanan Everton, ikinci yarının başında Richarlison ile beraberliği yakaladı. Mücadelenin son bölümünde iki gol daha bulan Everton, karşılaşmayı 3-1 kazandı. Rafa Benitez yönetiminde lige galibiyetle başlayan Everton, Leeds United deplasmanında da kazanarak 2’de 2 hesapları yapıyor.

Geçen Sezon Deplasman Ekipleri Galip Geldi


Geçtiğimiz sezon Leeds United ile Everton arasında oynanan mücadelelerde deplasman ekipleri galip gelmeyi başardı. Leeds’te oynanan mücadele 2-1 Everton üstünlüğüyle sona ererken, Liverpool’da oynanan karşılaşmayı Leeds 1-0 kazandı. 

Bielsa yönetiminde ağır bir yenilgiyle sezona başlayan Leeds United ile Rafa Benitez yönetiminde bu sezon daha iddialı olmak isteyen Everton arasındaki mücadeleyi, Cumartesi günü 17.00’den itibaren A Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.