La Liga 2021/22 Sezonunda Haftada 4 Maçla S Sport Plus’ta

11.08.2021 - 20:04

La Liga 2021/22 Sezonunda Haftada 4 Maçla S Sport Plus’ta

La Liga 2021/22 sezonunda yine haftada 4 maçla S Sport Plus’ta olacak. Yayıncı kuruluş Spor Smart ile anlaşan S Sport Plus, açılışı Cumartesi günü 23.00’te oynanacak Alaves-Real Madrid maçıyla yapacak.

Geçtiğimiz sezon La Liga için Spor Smart ile anlaşan S Sport Plus’ın bu sezon La Liga yayınlarına devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. La Liga’nın başlamasına günler kala S Sport Plus, yayın akışına La Liga maçlarını dahil etti. İlk hafta yayın akışına 4 maçı ekleyen S Sport Plus, her hafta 4 La Liga maçıyla futbolseverlerin karşısına çıkacak.

İngiltere Premier Lig, La Liga, İtalya Serie A, Portekiz Liga NOS, MLS, NBA, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Formula 1, UFC ve daha birçok organizasyonu S Sport Plus’ta izlemek için buraya tıklayın.

S Sport Plus’ta Açılış Maçı Alaves-Real Madrid


2020/21 sezonunda La Liga maçlarını ekranlara taşıyan S Sport Plus, 2021/22 sezonunda açılışı Alaves-Real Madrid maçıyla yapacak. Bu mücadeleyi Cumartesi 23.00’ten itibaren S Sport Plus platformundan takip edebileceksiniz. Ayrıca karşılaşma Spor Smart’tan da naklen yayınlanacak.

Her hafta 4 maçı ekranlara getireceğini açıklayan S Sport Plus, ilk haftanın yayın akışını da paylaştı. Cumartesi tek maçla günü geçirecek olan S Sport Plus, Pazar günü 3 mücadeleyi futbolseverlerle buluşturacak. S Sport Plus’ın La Liga yayın akışı şu şekilde:

14 Ağustos Cumartesi

23.00 Alaves-Real Madrid

15 Ağustos Pazar

18.30 Celta Vigo-Atletico Madrid

21.00 Barcelona-Real Sociedad

23.15 Sevilla-Rayo Vallecano

Lionel Messi’nin Barcelona’dan Ayrılışı İlgiyi Azaltacak


Lig değer toplamına göre hâlen İngiltere Premier Lig’in ardından ikinci sırada yer alan La Liga’nın son dönemde reyting kaybına uğradığı biliniyor. Lionel Messi’nin Barcelona’dan ayrılmasının da bu sezon La Liga’ya duyulan ilginin azalmasına sebep olacağı tahmin ediliyor.

Her şeye rağmen geçtiğimiz sezon kıyasıya geçen şampiyonluk yarışıyla özellikle son haftaları nefes kesen La Liga, 2021/22 sezonunda Spor Smart ile birlikte S Sport Plus’ta olacak.

S Sport Plus’a üye olarak La Liga maçlarını izlemek için buraya tıklayın.