Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonası TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da

11.08.2021 - 20:15

Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonası TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da

Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonası yayıncısı belli oldu. 18 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında oynanacak şampiyonada Türkiye’nin maçları TRT Spor Yıldız ve TRT Spor ekranlarında olacak. 

Voleybol organizasyonlarının tamamına yakınını sporseverlerle buluşturan TRT Spor ve TRT Spor Yıldız, Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonası maçlarını da ekranlara getireceğini duyurdu. 18 Ağustos’ta başlayacak ve 4 Eylül’de sona erecek turnuvada Türkiye’nin maçları yine TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak. Romanya, Bulgaristan, Sırbistan ve Hırvatistan’ın ev sahipliğiyle düzenlenecek turnuvanın tüm heyecanını, TRT ekranlarından yaşayabileceksiniz.

Filenin Sultanları Romanya’da 


Tokyo 2020’de çeyrek final başarısı gösteren Filenin Sultanları, EuroVolley 2021’de Romanya’da maçlarını oynayacak. 6 takımın yer aldığı grupta Hollanda ile birlikte grubun favorisi olan Türkiye’nin turnuva takvimi de belli oldu. Türkiye’nin gruptaki maçları şu şekilde:

18 Ağustos
20.30 Romanya-Türkiye

20 Ağustos
20.30 Türkiye-Ukrayna

22 Ağustos 
17.30 Türkiye-İsveç

23 Ağustos
20.30 Türkiye-Finlandiya

24 Ağustos
17.30 Hollanda-Türkiye

Gruptan Çıkmamız Durumunda Son 16 ve Çeyrek Finaller Bulgaristan’da

Turnuvanın iddialı ekiplerinden Türkiye, gruptan çıkması durumunda yoluna Bulgaristan’da devam edecek. Hem son 16 turu maçları hem de çeyrek finaller Bulgaristan’da oynanacak. Türkiye’nin yarı finale çıkması durumunda ise yolu bu kez Sırbistan’a düşecek.

4 ev sahibi ülke tarafından düzenlenen turnuvada favori konumunda olan Türkiye’nin gruptaki en büyük rakibi Hollanda. İtalya ve Sırbistan’ın da en az yarı final yapması beklenen Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda tüm heyecan, TRT ekranlarında yaşanacak.

Grup aşamasında Türkiye’nin maçlarını ekranlara getirecek olan TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’ın ilerleyen turlarda tüm karşılaşmaları naklen yayınlayacağı tahmin ediliyor. 18 Ağustos’tan 4 Eylül’e kadar yaşanacak voleybol şölenini TRT ekranlarından takip edebilirsiniz.