Chelsea-Villarreal UEFA Süper Kupa Finali Şifresiz TV8.5’ta

10.08.2021 - 21:50

Chelsea-Villarreal UEFA Süper Kupa Finali Şifresiz TV8.5’ta

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea ile Avrupa Ligi şampiyonu Villarreal kozlarını Süper Kupa finalinde paylaşıyor. Chelsea-Villarreal Süper Kupa finali, Çarşamba 22.00’de şifresiz olarak TV8.5’ta.

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi yayın haklarını satın alan Acun Medya, maçları Exxen platformunda naklen yayınlayacağını açıklamıştı. Ancak Türkiye’de RTÜK tarafından hazırlanan önemli olaylar listesinde yer alan maçlar, şifreli yayınlanamıyor. UEFA Süper Kupa finali de bu listede yer aldığı için Chelsea-Villarreal mücadelesini, sadece EXXEN platformundan yayınlamak mümkün değildi. Maça yaklaşık 1 gün kala mücadelenin EXXEN ile birlikte TV8.5 ekranlarında olacağı açıklandı. Çarşamba 22.00’de başlayacak mücadeleyi, şifresiz olarak TV8.5 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Chelsea Lukaku Transferine Odaklandı


Önümüzdeki saatlerde Tammy Abraham’ı Roma’ya satması beklenen Chelsea, transfer dönemi sonuna kadar bir santraforu kadrosuna katmak istiyor. Bu santrafor da geçtiğimiz sezon İtalya’da harikalar yaratan Romelu Lukaku.
Lukaku, Inter’de mutlu olduğunu açıklasa da geçtiğimiz günlerde Didier Drogba transferin bittiğini ve Chelsea’nin birkaç gün içinde resmi açıklamayı yapacağını duyurdu. Lukaku ile daha da iddialı olması beklenen Chelsea, sezona Süper Kupa ile başlamak istiyor.

Villarreal Başarısını Tekrarlamak İstiyor


Geçtiğimiz sezon Unai Emery yönetiminde harika işlere imza atan Villarreal, bu sezona da aynı hedefler doğrultusunda giriyor. Şampiyonlar Ligi’nde iddialı olmayı planlayan Villarreal, Chelsea karşısında galip gelerek sezonu kupa ile açmak istiyor.

Transfer döneminde Mandi hamlesine imza atan Villarreal, Foyth’un da bonservisini aldı. Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde fark yaratmayı hedefleyen Villarreal, ligde Pazartesi günü Granada karşısına çıkacak.

Hazırlık Maçlarında İki Farklı Performans


Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek olan iki ekip, daha önce birbirleriyle oynamadı. Hazırlık döneminde Chelsea 4 maçta mağlubiyet yaşamazken, Villarreal 6 hazırlık maçını da kazanamadı. Özellikle Marsilya hazırlık maçında Emery ile Marsilya teknik direktörü Sampaoli’nin tartışması dikkatleri çekmişti.

Chelsea ile Villarreal arasındaki UEFA Süper Kupa finalini, 22.00’den itibaren TV8.5 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.