Ersin Düzen TRT Spor’dan Ayrıldığını Açıkladı

10.08.2021 - 16:55

Ersin Düzen TRT Spor’dan Ayrıldığını Açıkladı

TRT Spor ekranlarında Stadyum programına imza atan Ersin Düzen, TRT Spor’dan ayrıldığını açıkladı. Eşine ve doğacak çocuğuna daha fazla vakit ayırmak istediğini belirten Ersin Düzen, bu sezon çalışmayacağının sinyalini verdi.

TRT Spor’un Rıdvan Dilmen transferine imza atması, gözlerin Stadyum programına ve programın yorumcularına çevrilmesine sebep olmuştu. İlk olarak Ali Gültiken, beIN Sports ile anlaşarak TRT Spor’dan ayrılmıştı. Geçtiğimiz saatlerde de Stadyum programının sunucusu Ersin Düzen, kendi isteğiyle TRT’den ayrıldığını açıkladı. 

Kendi İsteğimle Devam Etmeme Kararı Aldım


Ersin Düzen, Twitter hesabından ayrılığa dair açıklamada bulundu. Kendi isteğiyle TRT Spor’dan ve Stadyum programından ayrıldığını belirten Düzen, doğacak çocuğuna ve eşine daha fazla vakit ayırmak istediğini sözlerine ekledi. Ersin Düzen’in yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

11 yıl görev yaptığım STADYUM ve TRT Spor’a, kendi isteğimle devam etmeme kararı aldım. Eşime ve doğacak oğlumuza daha fazla vakit ayırmak, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. TRT’nin tüm yöneticilerine, spor servisindeki arkadaşlarım ve yorumcularımıza şükranlarımı sunuyorum.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">11 yıl görev yaptığım STADYUM ve TRT Spor’a, kendi isteğimle devam etmeme kararı aldım. Eşime ve doğacak oğlumuza daha fazla vakit ayırmak, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. TRT’nin tüm yöneticilerine, spor servisindeki arkadaşlarım ve yorumcularımıza şükranlarımı sunuyorum❤️</p>&mdash; Ersin Düzen (@ersinduzen) <a href="https://twitter.com/ersinduzen/status/1425092566958198787?ref_src=twsrc%5Etfw">August 10, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


Ersin Düzen Kimdir?


2 Haziran 1975'te Zonguldak'ta dünyaya geldi. 1997 yılında İstanbul'da ilk olarak Star TV'de yayınlanan Süper Frikik adlı spor-magazin programını sundu. Bi-Daha, Televole ve Telegol programlarını sunarken, Star TV'de UEFA Şampiyonlar Ligi ve Teleon TV'de Süper Lig maçlarını anlattı. Telegol'deki görevinin ardından ATV'ye transfer olarak Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'le beraber Santra programında Süper Lig maçlarını yorumladı. Aynı kanalda ayrıca Türkiye milli futbol takımının maçlarını, Kanal 1'de ise 2006 FIFA Dünya Kupası maçlarını anlattı.

2007 yılında NTV ve NTV Spor'da Serie A ve La Liga maçlarını anlatmaya başladı. Pazar akşamları NTV Spor'da Sergen Yalçın ile birlikte Futbol Pazarı programında Süper Lig maçlarını, Salı akşamları ise NTV Spor'da Güntekin Onay ile birlikte Gol programında UEFA liglerini yorumladı. Hafta içi dört gece Spor Gecesi isimli programı yaptı. Ocak 2011'de TRT'ye transfer oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları TRT Spor’da yayınlanan Stadyum adlı programın sunuculuğunu yapmaya başladı. Geçtiğimiz saatlerde TRT Spor’dan ayrıldığını açıklayan Ersin Düzen’in 2021/22 sezonunda ekranlarda olmayacağı tahmin ediliyor.