beIN Sports’un Yeni Sezon Yorumcu Kadrosu Şekilleniyor

08.08.2021 - 05:05

beIN Sports’un Yeni Sezon Yorumcu Kadrosu Şekilleniyor

Spor Toto Süper Lig’in başlamasına günler kala yayıncı kuruluş beIN Sports’un yorumcu kadrosu belli olmaya başladı. Ajansspor’un haberine göre beIN Sports yeni sezon öncesinde Hikmet Karaman, Serkan Akcan, Feyyaz Uçar, Altan Aksoy ve Ali Gültiken ile anlaştı.

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig yayıncısı beIN Sports’un yorumcu kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı. Geçtiğimiz yıldan Tugay Kerimoğlu, İlker Yağcıoğlu ve Uğur Meleke ile yola devam eden beIN Sports, bu isimlerin yanına 5 isim daha ekledi. Ajansspor’un haberine göre 2021/22 sezonunda beIN Sports’un yorumcu kadrosunda Hikmet Karaman, Serkan Akcan, Feyyaz Uçar, Altan Aksoy ve Ali Gültiken olacak.

İlk Transfer Ali Gültiken


TRT Spor’da %100 Futbol programının ekranlara geleceğinin açıklanmasıyla birlikte Stadyum programı yorumcularının ne yapacağı merak ediliyordu. İlk ayrılık Ali Gültiken’den geldi. Yeni sezonda Ali Gültiken yorumlarıyla beIN Sports ekranlarında olacak.

Metin Tekin ve Önder Özen’in NTV’ye transferinin ardından yayıncı kuruluş beIN Sports, transferde sadece Ali Gültiken ile yetinmedi. Son olarak Aspor’da yorumculuk yapan Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar da 2021/22 sezonunda yorumlarıyla beIN Sports’da olacak.

Ünlü Teknik Direktör Hikmet Karaman ise Katarlı şirketin yeni sezon için kadrosuna kattığı bir başka yorumcu oldu. Daha önce beIN’de görev yapan Serkan Akcan ve eski futbolcu Altan Aksoy da yeniden kadroya dahil oldular.

Volkan Demirel-beIN Sports İddiası


beIN Sports’un yorumcu kadrosuyla ilgili iddiada bulunan sitelerden biri de Sporundibi’ydi. Sitede yeni sezonda Volkan Demirel’in de beIN Sports yorumcu kadrosunda yer alacağı iddia edildi.

Yeni Sezonda 3 Hakem beIN Sports’ta Olacak


Ajansspor, beIN Sports’un yorumcu kadrosuyla birlikte imza atacağı yeni programları da açıkladı. Geçtiğimiz sezon Deniz Çoban’ın yorumladığı hakem kararları, bundan böyle Deniz Çoban ile birlikte Lale Orta ve Bülent Yıldırım tarafından yorumlanacak. Her hafta maç yorumlarının ardından bu üç isim programda hakem kararlarını mercek altına alacak.