Giresunspor-Fenerbahçe Hazırlık Maçı D-Smart’ta

08.08.2021 - 17:03

Giresunspor-Fenerbahçe Hazırlık Maçı D-Smart’ta

Türkiye Süper Lig öncesinde Giresunspor ve Fenerbahçe son hazırlık maçına çıkıyor. Giresunspor-Fenerbahçe hazırlık maçını, yarın 20.00’den itibaren D-Smart platformundan naklen izleyebilirsiniz.

İtalya Serie A dışında birçok lig önümüzdeki hafta sonu başlıyor. Heyecanın yine kıyasıya yaşanacağı Türkiye Süper Ligi öncesinde takımlar son hazırlık maçına çıkıyor. Son hazırlık maçına çıkacak ekipler arasında Giresunspor ve Fenerbahçe de yer alıyor. Ligin yeni ekiplerinden Giresunspor ile bu sezon hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Fenerbahçe arasındaki mücadeleyi, yarın Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz. Giresunspor-Fenerbahçe mücadelesinin başlama saati 20.00.

Giresunspor’da Hedef Ligde Kalmak


Yıllar sonra Süper Lig’de mücadele edecek Giresunspor, bu sezonu korkulu rüya görmeden geçirmek istiyor. Diabate ve Flavio transferleriyle dikkat çeken Giresunspor, Süper Lig'e Galatasaray maçıyla başlayacak.

Yeni sezon öncesinde 3 hazırlık maçı yapan Giresunspor, bu 3 karşılaşmadan 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle ayrıldı. Altay, Ümraniyespor ve Samsunspor ile karşılaşan Giresunspor, bu 3 karşılaşmada da rakip fileleri havalandıramadı.

Fenerbahçe 6 Hazırlık Maçını da Kaybetmedi


Vitor Pereira yönetiminde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe, 6 hazırlık maçı yaptı. Bu maçların hiçbirini kaybetmeyen Fenerbahçe’nin son hazırlık maçındaki rakibi Dinamo Kiev’di.

Dinamo Kiev karşısında özellikle ilk yarıda etkisiz görünen ve rakibe fırsatlar veren Fenerbahçe, ikinci yarıda oyunu dengelemeyi başardı. 3’lü savunma düzeninde sezona başlaması beklenen Fenerbahçe, son hazırlık maçında Giresunspor ile karşılaşacak.

Aralarındaki Tüm Maçlar Fenerbahçe’nin


İki takım son dönemde Türkiye Kupası maçlarında karşı karşıya geliyor. Toplam 6 kez kupada karşılaşan iki ekibin bu maçlarında sahadan galibiyetle ayrılan taraf Fenerbahçe olmuştu. 2018 yılındaki son randevu ise 5-2’lik Fenerbahçe galibiyetiyle sona ermişti.

Yeni sezonda küme düşme hattının uzağında yer almak isteyen Giresunspor ile hedefi şampiyonluk olarak koyan Fenerbahçe arasındaki hazırlık maçını, yarın 20.00’den itibaren naklen ve sadece Spor Smart ekranlarından takip edebilirsiniz.