Rusya Premier Lig’de Her Hafta 1 Şifresiz Maç Rusya Premier Liga Youtube’da

07.08.2021 - 11:44

Rusya Premier Lig’de Her Hafta 1 Şifresiz Maç Rusya Premier Liga Youtube’da

Rusya Premier Ligi’ni yayın hakkının satın alınmadığı ülkelerde Youtube Katıl ile yayınlayan Rusya Premier Liga Youtube, her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyacağını açıkladı. Ağustos ayının programını paylaşan kanal, Pazar 20.00’de Dinamo Moskova-CSKA maçıyla şifresiz yayın maratonuna başlıyor.

Aylık 15 TL ve 7.5 TL’lik iki kampanyası bulunan Rusya Premier Liga Youtube kanalı, 15 TL ile Rus spikerle 8 maç yayınına, 7.5 TL ile İngiliz spikerle iki maç yayınına imza atıyordu. Kanal, Rusya Premier Lig'e ilgiyi biraz daha arttırmak için Ağustos ayında her hafta 1 maç olmak üzere 4 mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyacağını açıkladı. Bu sayede Türkiye’deki futbolseverler her hafta 1 mücadeleyi şifresiz olarak takip edebilecek.

Şifresiz İlk Maç Dinamo Moskova-CSKA


Rusya Premier Liga Youtube kanalından şifresiz olarak yayınlanacak ilk maç Dinamo Moskova ile CSKA Moskova arasında oynanacak. 

Bu sezon ilk iki maç sonunda beklentileri aşmayı başaran Dinamo Moskova ile geçtiğimiz hafta Lokomotiv Moskova’ya kendi evinde mağlup olan CSKA arasındaki bu mücadeleyi, Pazar 20.00’de Rusya Premier Lig Youtube kanalından takip edebilirsiniz. Ağustos ayı sonuna kadar Rusya Premier Liga Youtube kanalından şifresiz olarak yayınlanacak maçlar ise şu şekilde:

8 Ağustos 20.00 Dinamo Moskova-CSKA

15 Ağustos 17.30 Lokomotiv Moskova-Zenit

22 Ağustos 20.00 Lokomotiv Moskova-FC Krasnodar

29 Ağustos 20.45 Spartak Moskova-FC Sochi

Önümüzdeki Aylarda Şifresiz Maç Yayınlarının Devam Etmesi Bekleniyor


Avrupa’nın ortalama üstü futbol liglerinden Rusya Premier Lig, yaklaşık 2 sezondur Youtube Katıl üzerinden yayın haklarının satın alınmadığı ülkelerde maçları naklen yayınlıyor. Bu sezon özelinde şifresiz maç yayınlarına da imza atacak olan kanalın, bu şifresiz maçları Ağustos ayıyla sınırlı bırakmaması bekleniyor.

Ağustos ayı sonunda kanal tarafından bir açıklama yapılacağı ve yeni şifresiz maç listesinin paylaşılacağı tahmin ediliyor. Böylece sezon sonuna kadar Türkiye’deki futbolseverler Rusya Premier Lig'i her hafta 1 şifresiz maçla Rusya Premier Liga Youtube kanalından takip edebilecek.