2021 Wimbledon Tenis Turnuvası'nın Yayıncılarından Biri S Sport Plus Oldu

06.06.2021 - 13:18

2021 Wimbledon Tenis Turnuvası'nın Yayıncılarından Biri S Sport Plus Oldu

Geçtiğimiz günlerde TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacağı açıklanan Wimbledon Tenis Turnuvası'nın Türkiye’deki diğer yayıncısı S Sport Plus oldu. 28 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında oynanacak turnuva, böylece TRT Spor Yıldız’ın yanı sıra S Sport Plus’ta da yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız tanıtım töreninde önümüzdeki günlerde yayınlanacak Wimbledon Tenis Turnuvası'nın TRT Spor Yıldız ekranlarından tenisseverlerle buluşacağı açıklanmıştı. Geçtiğimiz saatlerde ise 2021 Wimbledon Tenis Turnuvası'nın bir diğer yayıncısı ortaya çıktı. S Sport spikerlerinden Uygar Karaca, Wimbledon’ın S Sport ve S Sport Plus’tan naklen yayınlanacağını açıkladı. Böylece 2021 Wimbledon’ın Türkiye’de iki yayıncısı oldu.

S Sport Plus’a üye olmak ve Wimbledon tenis turnuvasını kesintisiz izlemek için buraya tıklayın.

Tenisseverler Wimbledon’ı S Sport ve S Sport Plus’ta İzleyebilecek


Sezonun 3’üncü Grand Slam tenis turnuvası Wimbledon’ın S Sport Plus’ta yayınlanacağını, başarılı spikerlerden Uygar Karaca duyurdu. Karaca’nın konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Grand slam evreninde işlerin daha da keyifli hale geldiği takvime girdik.  Güzel bir haberi bir de buradan duyuralım: Tenisseverler Wimbledon’ı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından da izleyebilecek. Heyecanı sardı şimdiden.










 

Wimbledon Yayıncısı En Çok Değişen Grand Slam Oluyor


Dünyanın en ilgi çekici tenis turnuvaları arasında gösterilen Wimbledon, Türkiye’de yayıncısı en çok değişen Grand Slam unvanına sahip. Geçtiğimiz yıllarda TRT ekranlarından naklen yayınlanan Wimbledon, bu yayınların ardından Eurosport ekranlarına transfer olmuştu. Daha sonra o dönem ismi Lig TV olan Digiturk platformundan tenisseverlerle buluşan Wimbledon, kısa süreli Digiturk macerası sonrası tekrar Eurosport’ta soluğu almıştı. 

Eurosport döneminde zaman zaman tek kanal üzerinden yayın yapılması sebebiyle Türkiye’deki izleyici açısından sorunlu bir turnuva olan Wimbledon’ın bu sene böylece 2 yayıncısı oldu. TRT Spor Yıldız ile birlikte S Sport ve S Sport Plus ekranlarından bu turnuvayı kesintisiz olarak takip edebileceksiniz.

S Sport Plus’a üye olarak Wimbledon başta olmak üzere birçok spor organizasyonunu izlemek için buraya tıklayın.