Türkiye-İtalya Euro 2020 Karşılaşması TRT 1 ve TRT 4K’da

06.06.2021 - 13:59

Türkiye-İtalya Euro 2020 Karşılaşması TRT 1 ve TRT 4K’da

Euro 2020 açılış mücadelesinde İtalya, Türkiye’yi konuk ediyor. 11 Haziran Cuma günü 22.00’de başlayacak Türkiye-İtalya mücadelesini, TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Euro 2020 geri sayımı sonunda bitiyor. Cuma günü açılış maçında Türkiye sahne alıyor. Roma’da en az %25 kapasite seyircinin de olması beklenen Türkiye-İtalya karşılaşması, TRT 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 22.00.

Tüm Türkiye Tek Yürek Hedef Şampiyonluk


Türkiye-İtalya mücadelesinin TRT 1 ekranlarında yayınlanacağını TRT Spor Twitter hesabı bir paylaşımla duyurdu. TRT Spor’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Avrupa Futbol Şampiyonası başlıyor. Tüm Türkiye tek yürek, hedef şampiyonluk. Kalplerimiz bizim çocuklarla, gözlerimiz TRT 1’de olacak. Turnuvada şampiyonluk hedefiyle mücadele edecek Buraklı, Hakan’lı Ay Yıldızlılar, açılış maçında şampiyonanın iddialı takımlarından Immobile’li, Veratti’li İtalya karşısına çıkıyor. Bizi biz yapan hissettiklerimiz, bizi biz yapan birlikte atan kalplerimiz… Haydi Türkiye! Tek yürek ekran başına. Türkiye-İtalya maçı, 11 Haziran Cuma günü saat 22.00’de TRT 1 ve TRT 4K’da.









Mağlubiyet Bile Umutları Diri Tutacak


Her röportajında ilk maçta gelebilecek bir mağlubiyetin dahi işi bitirmeyeceğini dile getiren Şenol Güneş, daha sonraki maçlarda alınacak puanların önemine vurgu yapıyor. Hesapları 3 maçta alınacak 4 ve üzeri puana göre yapan Türkiye, açılış maçında güçlü İtalya’ya sürpriz yapma peşinde olacak.

Hazırlık maçlarında Azerbaycan, Gine ve Moldova ile karşılaşan Türkiye, Gine karşısında beraberlik alırken, diğer iki mücadeleyi kazanmayı başardı.

İtalya Turnuvaya Hazır


Sensi’nin sakatlığı sebebiyle son anda kadrodan çıkarıldığı ve Veratti’nin muhtemelen Türkiye maçında sakatlık yüzünden oynayamayacağı İtalya, turnuvaya en hazır takım görüntüsünde. Yaklaşık 2 yıldır mağlubiyet yaşamayan İtalya, hazırlık maçlarında da aldığı sonuçlarla dikkat çekti.

San Marino’yu 7-0 ile geçen İtalya, geçtiğimiz günlerde Çekya karşısında 4-0’lık galibiyet aldı ve turnuvadaki rakiplerine gözdağı verdi.

Euro 2020 açılış maçında Türkiye ile İtalya kozlarını paylaşıyor. Bu mücadeleyi, Cuma günü 22.00’den itibaren TRT 1 ve TRT 4K ekranlarından izleyebilirsiniz.