NBA TV Aralıksız Yayınla S Sport Plus’ta

03.06.2021 - 13:32

NBA TV Aralıksız Yayınla S Sport Plus’ta

NBA, WNBA ve dönem dönem farklı basketbol turnuvalarını ekranlara getiren NBA TV, bundan böyle S Sport Plus’ta basketbolseverlerle buluşacak. Türkiye hakları Saran Group’un elinde bulunan NBA TV, böylece D-Smart, Tivibu, Blu TV’nin ardından S Sport Plus’ta da izlenebilecek.

S Sport Plus, bir yandan içeriklerinin sayısını arttırırken bir yandan da yeni kanalları sporseverlerle buluşturmaya çalışıyor. Geçtiğimiz aylarda NBA TV’de yayınlanan maçları da ekranlara getiren S Sport Plus, artık NBA TV’yi 7 gün 24 saat sporseverlerle buluşturacak. TV/Radyo kanalları kategorisi altında NBA TV’ye erişim sağlamak mümkün olacak.

İngiltere Premier Lig, Formula 1, Moto GP, NBA, UFC ve daha birçok organizasyonu sporseverlerle buluşturan S Sport Plus’a üye olmak için buraya tıklayın.

S Sport Plus’a Üye Olun Play-Off Maçlarını Kaçırmayın


Geçtiğimiz aylarda NBA TV’yi S Sport Plus’a entegre etme çalışmalarına başlayan Saran Group, bu çalışmalarını nihayete erdirdi. S Sport Plus Twitter hesabından artık NBA TV’nin 7 gün 24 saat yayın yapacağını basketbolseverlerle paylaşıldı.

NBA TV de artık 7/24 aralıksız yayınla S Sport Plus’ta! S Sport Plus'a hemen üye olun, play-off maçlarını kaçırmayın.








NBA TV Hakkında


NBA’in dünya üzerindeki yayıncılarından NBA TV, her sezon ligde normal sezon karşılaşmalarını ekranlara getiriyor. Ortalama 2 günde 1 NBA karşılaşması yayınlayan NBA TV’nin, ekranlara getirdiği karşılaşmaların yanı sıra özel programlara da imza attığı biliniyor. 

NBA’in play off döneminde de maç yayınlarını gerçekleştiren NBA TV, ayrıca maç önü ve maç sonu röportajlarıyla birlikte basın toplantılarını basketbolseverlerle paylaşıyor. 

NBA ile birlikte son yıllarda WNBA karşılaşmaları da NBA TV ekranlarından basketbolseverlerin huzuruna çıkıyor. Neredeyse her gün WNBA’de birçok mücadeleyi NBA TV’de bulabilirsiniz.

Sezon öncesi karşılaşmaları, NBA Yaz Ligi ve daha birçok organizasyonu basketbolseverlerle buluşturan NBA TV, Basketbol Afrika Ligi ve benzeri ligleri de zaman zaman yayın akışına dahil ediyor. Bu müsabakaların tamamını artık S Sport Plus’tan takip edebileceksiniz.

S Sport Plus’a üye olarak dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde NBA TV başta olmak üzere birçok spor kanalını izlemek için buraya tıklayın.