Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Yarı Final Heyecanı Şifresiz beIN Sports Haber’de

26.04.2021 - 17:38

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Yarı Final Heyecanı Şifresiz beIN Sports Haber’de

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde yarı final karşılaşmalarından 3’ü şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak. Real Madrid-Chelsea, PSG-Manchester City ve Villarreal-Arsenal karşılaşmalarını, şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

RTÜK kuralları gereği Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde yarı final karşılaşmaları şifreli olarak yayınlanamıyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yarı finalden itibaren şifresiz maçlar ekranlara geliyor. Bu bağlamda Salı günü 22.00’deki Real Madrid-Chelsea ve Çarşamba günü 22.00’deki PSG-Manchester City Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmaları, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Perşembe günü 22.00’deki Villarreal-Arsenal karşılaşmasını, şifresiz olarak takip edebileceksiniz.

Avrupa’nın Dev Kulüpleri Final İçin Sahada

beIN Sports Haber ekranlarından bu hafta ekranlara gelecek ilk Şampiyonlar Ligi mücadelesi Real Madrid ile Chelsea arasında. Çeyrek finalde Liverpool’u geçmeyi başaran Real Madrid, Tuchel ile daha savunma ağırlıklı oynayan Chelsea’yi konuk ediyor. Salı günü 22.00’deki bu dev mücadele, beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.

Çarşamba günü ise birçok kişiye göre kupanın en büyük iki favorisi kozlarını paylaşacak. Pochettino yönetiminde finale çıkmak isteyen PSG, yıllar sonra tekrar Şampiyonlar Ligi yarı finaline çıkan Manchester City’i konuk ediyor. Bu keyifli karşılaşma da beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Emery İçin Özel Motivasyon

UEFA Avrupa Ligi’nde ise Villarreal ile Arsenal kozlarını paylaşacak. Bu keyifli mücadele, Villarreal teknik direktörü Unai Emery için ayrı bir öneme sahip.

Arsenal’dan kovulan Emery, soluğu Villarreal’de almıştı. Arsenal’da çalıştığı dönemde gerek oyuncularla gerekse medya ile ilişkileri kötü olan ve acımasızca eleştirildiğini düşünen Emery, Villarreal ile eski takımını elemeye çalışacak. Arsenal ise önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde olmak için UEFA Avrupa Ligi’ni kazanmak zorunda.

UEFA Avrupa Ligi’nde keyifli geçmeye aday karşılaşmalardan Villarreal-Arsenal mücadelesini, Perşembe günü 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.