Real Madrid-Anadolu Efes Euroleague Çeyrek Final Maçı Şifresiz beIN Sports Haber’de

26.04.2021 - 15:09

Real Madrid-Anadolu Efes Euroleague Çeyrek Final Maçı Şifresiz beIN Sports Haber’de

Euroleague’de beIN Sports’un şifresiz olarak yayınlayacağı mücadele belli oldu. Real Madrid-Anadolu Efes karşılaşmasını, Salı günü 20.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Euroleague’de heyecan çeyrek final serileriyle devam ediyor. Bu serilerde 1 mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports, haftanın programını açıkladı. Salı günü 20.00’de başlayacak olan Real Madrid-Anadolu Efes karşılaşmasını, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Real Madrid’in Son Şansı

Kötü bir sezon geçiren ve sezon başından bu yana şanssızlıklarla boğuşan Real Madrid, serinin ilk iki maçında varlık gösteremedi. İlk maça Anadolu Efes’in gerginliğinden yararlanarak 8-0 ile giriş yapan Real Madrid, iki karşılaşmayı da 20 üzerinde fark yiyerek kaybetti.

Euroleague’de sezona devam etme maçına çıkacak olan Real Madrid’de şanssızlıklara ikinci maçla birlikte bir yenisi eklendi ve Walter Tavares sakatlandı. Hafta sonu Fuenlabrada karşılaşmasında da forma giyemeyen Tavares’in durumu maç saatinde netlik kazanacak.

Anadolu Efes Formunun Zirvesinde

Geçtiğimiz sezon çıtayı en üst noktaya koyan Anadolu Efes, sezona tutuk başlangıcının ardından formunu arttırmayı başardı. Euroleague çeyrek finaller öncesinde de iyi bir performans gösteren Anadolu Efes, çeyrek final ilk iki maçında turnuvanın favorisi olduğunu herkese kanıtladı.

Real Madrid ile oynadığı son 3 maçı da 20 üstü farkla kazanan Anadolu Efes, seriyi burada noktalamak ve Euroleague Final Four’u düşünmeye başlamak istiyor. 

Seri Uzarsa 4’üncü Maç Perşembe Günü

İlk iki mücadeleyi kazanan Anadolu Efes’in Madrid’deki ilk maçı da kazanması durumunda seri sona erecek ve temsilcimiz Anadolu Efes adını Final Four’a yazdıracak. Real Madrid’in mücadeleyi kazanması durumunda ise seride 4’üncü maç Perşembe günü yine Madrid’de oynanacak. Bu mücadelenin ise beIN Sports HD 3 ekranlarından yayınlanması bekleniyor.

Euroleague çeyrek final üçüncü maçında Real Madrid ile Anadolu Efes kozlarını Madrid’de paylaşıyor. Bu dev mücadele, Salı günü 20.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelecek.