Tivibu Spor 26 Nisan-2 Mayıs Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

26.04.2021 - 22:30

Tivibu Spor 26 Nisan-2 Mayıs Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Tivibu Spor, 26 Nisan ile 2 Mayıs tarihleri arasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Bu tarihler arasında toplam 5 mücadele sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak.

Her hafta birçok mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren Tivibu Spor, haftanın programını açıkladı. Salı günü Monaco-Unics Kazan Eurocup final serisiyle şifresiz yayınlarına başlayacak olan Tivibu Spor, Nesibe Aydın-Galatasaray Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final serisini de ekranlara getirecek. Ayrıca Pazar günü Rangers-Celtic derbisi, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında olacak. 

Eurocup’ta Şampiyon Tivibu Spor Ekranlarında Belli Oluyor

Eurocup’ta final heyecanı Tivibu Spor ekranlarında yaşanacak. Final serisini ekranlara getirecek olan Tivibu Spor, maç yayınlarına Salı günü 19.30’daki Monaco-Unics Kazan karşılaşmasıyla başlayacak. 

Yarı finalde Gran Canaria’yı mağlup etmeyi başaran Monaco, Bologna karşısında müthiş bir oyun ortaya koyan Unics Kazan ile karşı karşıya geliyor. Serinin ilk maçı Salı, serinin ikinci maçı ise Cuma günü oynanacak. İlk iki maçlar sonunda denge olması durumunda ise 3’üncü mücadele Pazar günü basketbolseverlerle buluşacak. Serinin tüm heyecanı, Tivibu Spor ekranlarından yaşanacak.

Seri 1-1

Galatasaray ile Nesibe Aydın Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde final için kozlarını paylaşıyor. İstanbul’da oynanan iki mücadele karşılıklı galibiyetlerle geçildi ve seri Ankara’ya 1-1 ile taşındı.

Nesibe Aydın ile Galatasaray arasındaki yarı final serisinin üçüncü mücadelesi Çarşamba günü 15.00’te naklen Tivibu Spor ekranlarında olacak. Seride 4’üncü karşılaşma ise Cuma günü 15.00’te başlayacak. Bu iki maçta da karşılıklı galibiyetler gelmesi durumunda seride 5’inci maç Pazartesi günü 14.00’te İstanbul’da oynanacak. Tüm bu karşılaşmaları, Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Bir Kez Daha Rangers-Celtic Derbisi

İskoçya Premier Lig maçlarının yayın haklarını satın alan Tivibu Spor, İskoçya’nın en büyük karşılaşması Rangers-Celtic derbisini bu sezon birçok kez şifresiz olarak yayınladı. Tivibu Spor, sezonun son derbisini de yine şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturacak. Rangers-Celtic karşılaşmasını, Pazar günü 14.00’ten itibaren Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.