ING Basketbol Süper Ligi 15’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

28.12.2020 - 12:45

ING Basketbol Süper Ligi 15’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde 15’inci haftanın şifresiz maçları belli oldu. 2 Ocak Cumartesi 15.15’te Galatasaray-Fenerbahçe Beko ve Pazar 15.15’te Beşiktaş-Pınar Karşıyaka mücadeleleri şifresiz olarak TRT Spor 2 ekranlarında olacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde her hafta iki mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan TRT Spor 2, 15’inci haftada iki kritik mücadeleyi basketbolseverlerle buluşturacak. İlk olarak Cumartesi günü potada derbi heyecanı TRT Spor 2 ekranlarında olacak. Cumartesi günü 15.15’te başlayacak olan Galatasaray-Fenerbahçe Beko mücadelesiyle birlikte, Pazar günü 15.15’teki Beşiktaş-Pınar Karşıyaka karşılaşması şifresiz olarak TRT Spor 2 ekranlarında yayınlanacak.

Galatasaray Play Off Hattına Yaklaşmak İstiyor

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, geçtiğimiz hafta Bursaspor karşısında galip gelerek nefes almayı başardı. Alt sıralardan biraz olsun kurtulan Sarı Kırmızılılar, derbide rakibini yenerek play off hattına yaklaşmayı planlıyor.

Fenerbahçe Beko ise geçtiğimiz hafta Anadolu Efes karşısında sezonun ligde kendileri adına üçüncü mağlubiyetini aldı. Maç fazlasıyla liderliğini sürdüren Fenerbahçe Beko, derbide rakibini yenip, Anadolu Efes yenilgisinin izlerini silmeyi istiyor.

Haftanın en kritik mücadelesi olarak görülen Galatasaray-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını Cumartesi günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

İki Ekip de Ligde 6 Maçtır Kazanıyor

Galatasaray-Fenerbahçe Beko derbisiyle birlikte haftanın en dikkat çekici mücadelesi Beşiktaş ile Pınar Karşıyaka arasında oynanacak.

Lige çok kötü bir başlangıç yapan ve kadro olarak yetersiz görünen Beşiktaş, yapılan takviyelerle üst üste 6 maçtan galibiyetle ayrıldı. Alt sıralarla bağını koparan Siyah Beyazlılar, kazanarak seriyi 7 maça çıkarmayı planlıyor.

Pınar Karşıyaka da aynı Beşiktaş gibi ligde 6 maçtır galip geliyor. Geçtiğimiz hafta Ormanspor’u farklı mağlup etmeyi başaran İzmir temsilcisi, Beşiktaş deplasmanında da kazanarak üst sıralardaki yerini perçinlemek istiyor.

Haftanın keyifli geçmeye aday karşılaşmalarından Beşiktaş-Pınar Karşıyaka mücadelesini, Pazar günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.