2020-21 Euroleague 17’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

29.12.2020 - 10:40

2020-21 Euroleague 17’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’de 17’nci haftanın şifresiz maçı belli oldu. 30 Aralık Çarşamba günü 20.45’ten itibaren Fenerbahçe Beko-Asvel Lyon mücadelesini şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Euroleague’de her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşturan beIN Sports Haber, 17’nci haftada yayınlayacağı şifresiz maçı açıkladı. Yeni yıl öncesinde Salı ve Çarşamba günleri oynanacak 17’nci haftada yayınlanacak şifresiz maç, Fenerbahçe Beko-Asvel Lyon oldu. Bu mücadeleyi Çarşamba günü 20.45’ten itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko Olympiakos Maçıyla Kendine Geldi

Geçtiğimiz sezonların aksine daha düşük bir bütçeli kadroyla mücadele eden Fenerbahçe Beko, Euroleague’deki kötü gidişi geçtiğimiz hafta sonlandırdı. Olympiakos karşısında özellikle ikinci ve üçüncü çeyreklerde dominant bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, mücadeleyi 84-77 kazandı.

16 maç sonunda ligde sadece 6 galibiyet alan ve hedefi play off olarak koyan Fenerbahçe Beko, Olympiakos maçının ardından Asvel Lyon’u da geçmeyi hedefliyor. Bu maçın ardından Kızılyıldız deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe Beko, ardından Baskonia ve Panathinaikos’u konuk edecek. Bu 4 maç, Fenerbahçe Beko’nun Euroleague’deki geleceğini belirleyecek.

Asvel Deplasmanlarda Sorun Yaşıyor

Euroleague’in mütevazı ekiplerinden Asvel Lyon, geçtiğimiz hafta CSKA Moskova’ya kendi evinde kaybetti. Bu sezon oynadığı 15 maçın 5’ini kazanabilen Asvel Lyon’da deplasmanlarda yaşanan problem dikkat çekiyor. Bu sezon sadece 1 deplasman maçını kazanabilen Asvel Lyon, temsilcimiz karşısında ikinci galibiyetini arayacak.

Hemen hemen her maçta oyundan kopmamayı başaran Asvel Lyon, Fransa Ligi’nde ise 7 maç sonunda 5 galibiyetle play off hattında yer alıyor.

Geçtiğimiz Sezonki İki Maç Fenerbahçe Beko’nun

Yarıda kalan 2019/20 sezonunda Fenerbahçe Beko ve Asvel Lyon iki kez karşı karşıya geldiler. Bu mücadelelerin ikisini de temsilcimiz Fenerbahçe Beko kazandı. Daha önce 2009 yılında karşılaşan bu iki ekibin toplam 4 mücadelesinde Asvel Lyon, temsilcimizi sadece 1 kez mağlup edebildi.

2020 yılının son Euroleague haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Beko-Asvel Lyon mücadelesini, Çarşamba günü 20.45’ten itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.