Ersin Düzen ve Tümer Metin Beşiktaş Camiasından Özür Diledi

27.12.2020 - 19:37

Ersin Düzen ve Tümer Metin Beşiktaş Camiasından Özür Diledi

Ankaragücü-Beşiktaş mücadelesi sonrasında TRT Spor ekranlarındaki Stadyum programında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ersin Düzen ve Tümer Metin, Beşiktaş camiasından özür diledi. 

Perşembe günü oynanan Ankaragücü-Beşiktaş mücadelesi sonrasında TRT Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan Ersin Düzen ve Tümer Metin, maç yorumları esnasında Beşiktaş camiasının tepkisini çekmişlerdi. Ersin Düzen, Sergen Yalçın’ın maç sonu yorumları için “Sergen Hoca'nın maç sonu açıklamalarında niyet okuma düşüncesi var. Altında bir şey arıyor. Maç sonu Sergen Hoca'nın eleştirileri birazcık ağır olmuş.” ifadelerini kullanırken Tümer Metin “Paranoyak bir düşünce içinde mi?” şeklinde bir soru yöneltmişti. Ersin Düzen de bu soruya yanıt olarak “Birazcık o düşünceye girmiş bence” demişti. 

Maç sonu yorumları Beşiktaş Kulübünün ve taraftarlarının tepkisini çekerken, bu tepki üzerine hem Ersin Düzen hem de Tümer Metin özür diledi.

Yanlış Anlayan Herkesten Özür Dilerim

Stadyum programının moderatörü Ersin Düzen, tepkilerin ardından Trabzonspor-Galatasaray maçı sonrasında yanlış anlayan herkesten özür diledi. Ersin Düzen’in yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Perşembe günü burada Ankaragücü-Beşiktaş mücadelesini değerlendiriyorduk. Sergen hocanın basın toplantısıyla ilgili bir değerlendirme yaptığımız esnada kullandığımız kelime Beşiktaşlı taraftarlarca farklı bir şekilde algılandı. Tabii programı seyretmeyenler olabilir ve sosyal medyada o kelime yer alınca insanlar farklı bir şekilde algılayabilirler. Bunu da anlayışla karşılıyorum. Bu anlamda ben başkan Ahmet Nur Çebi ile bunun yanı sıra Emre Kocadağ’la ve hatta Sergen hoca ile birlikte konuştum herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması açısından. Bazen söylediğiniz bir kelime sizin söylemek istediğiniz başka bir şeydir.

O kelime sosyal medyaya düşünce insanlar tarafından farklı yorumlanabilir. Arkasında, önünde bir amaç olmadığını ifade edelim. Sayın başkan, sayın Kocadağ ve Sergen hoca da tabii ki bizim samimiyetimize inandığından dolayı bu konuyla ilgili bir sıkıntı yaşamadığımızı ifade edelim ama bu anlamda yanlış anlayan, yanlış düşünen ya da farklı bir şekilde bunu yorumlayan bütün Beşiktaşlı taraftarlarımıza da bu mesajımı iletmek istedim. Ümit ediyorum ki onlar da bu samimiyetimize inanırlar.

Önce Kaptanım Sergen Yalçın’dan Sonra Sergen Hocadan Özür Dilerim

Stadyum programının yorumcularından Tümer Metin de özür diledi. Zaman zaman kendilerini ifade etmenin zor olduğunu belirten Metin, şu şekilde devam etti:

Ben önce kaptanım Sergen Yalçın’dan, sonra Sergen Hoca'dan, Necip kardeşimden ve Beşiktaş camiasından özür diliyorum. Bizim de bazen ifade etmekte zorlandığımız zamanlar olur.