Türkiye-Avusturya U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Maçı Şifresiz A Spor’da

09.11.2020 - 12:13

Türkiye-Avusturya U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Maçı Şifresiz A Spor’da

U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 3’üncü grupta son iki maçla heyecan sona erecek. Bu maçların ilkinde Türkiye’nin rakibi Avusturya. Türkiye-Avusturya mücadelesini, 13 Kasım Cuma günü 20.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebileceksiniz.

U21 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde son aşamaya gelindi. 3’üncü grupta mücadele eden Türkiye’nin son iç saha maçındaki rakibi, grup ikincisi Avusturya. Samsun’da oynanacak olan mücadelenin yayınlanacağı kanal ise her zaman olduğu gibi A Spor. Türkiye-Avusturya mücadelesini, Cuma günü 20.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

İngiltere Mağlubiyeti İle Türkiye’nin İddiası Kalmadı

U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne çok kötü bir başlangıç yapan Türkiye, son dönemde oyun olarak toparlasa da bu oyunu sonuçlara yansıtmakta yine zorlanıyor. Geçtiğimiz ay İngiltere ile deplasmanda karşılaşan Türkiye, özellikle ikinci yarıda birçok fırsat bulmuş, bir de penaltı vuruşundan yararlanamamıştı. Mücadeleyi 2-1 kaybeden Türkiye, bu sonuçla U21 Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkını kaybetti.

Oynanan 8 maç sonunda sadece 7 puan toplayabilen Türkiye, son iç saha maçında güçlü rakibini yenerek grup aşamasını biraz daha üst sıralarda bitirmenin peşinde.

Avusturya Son İki Maçta Hata Yapmak İstemiyor

İngiltere’nin grupta ilk sırayı almasının ardından gözler ikincilik yarışına çevrildi. Gruptaki rakiplerinden bariz bir şekilde önde olan Avusturya, son iki maç öncesinde 15 puanla ikinci sırada yer alıyor. Bununla birlikte Avusturya’nın en iyi ikinciler sıralamasında şu an için ilk 5’te olmadığı görülüyor. Bu da Avusturya’nın grupta ikinci olsa bile adını U21 Avrupa Şampiyonası’na yazdıramaması anlamına gelebilir.

Kalan iki maçtan önce Türkiye’ye konuk olan Avusturya, son maçta Andorra’yı ağırlayacak. Avusturya’da tek hedef, bu iki maçı da kazanarak U21 Avrupa Şampiyonası’na katılmak.

İlk Maç 3-0 Sona Erdi

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında karşı karşıya gelen Avusturya ile Türkiye’nin bu mücadelesinde gülen taraf, 3-0’lık sonuçla Avusturya olmuştu. 2013 yılındaki hazırlık maçında ise 2-0’lık sonuçla Avusturya sahadan galip ayrılmıştı.

Türkiye-Avusturya U21 Avrupa Şampiyonası Eleme karşılaşmasını, Cuma günü 20.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.