Galatasaray-Bakken Bears FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Mücadelesi Şifresiz A Spor’da

09.11.2020 - 11:20

Galatasaray-Bakken Bears FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Mücadelesi Şifresiz A Spor’da

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta, Danimarka temsilcisi Bakken Bears’ı konuk ediyor. 11 Kasım Çarşamba günü 20.00’de başlayacak olan mücadele, A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Covid-19 sebebiyle sıkıntılı bir şekilde ilerleyen FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta, ikinci maçında Danimarka temsilcisi Bakken Bears’ı konuk ediyor. Normal şartlar altında geçtiğimiz hafta oynanması gereken ama Bakken Bears’ta artan Covid-19 vakaları sebebiyle 11 Kasım’a ertelenen bu mücadelenin yayıncısı ise A Spor oldu. Çarşamba günü 20.00’den itibaren bu mücadeleyi, şifresiz olarak A Spor ekranlarında izleyebilirsiniz.

Galatasaray’da İşler İyi Gitmiyor

Sezon başında hem ligde hem de FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde iddialı olabileceği düşünülen Galatasaray Doğa Sigorta, oynadığı hemen hemen tüm maçlarda hayal kırıklığı yarattı. Sezon başında eksik olarak görülen çember savunması sebebiyle her maçta hasar alan Galatasaray, bu bölgeyi Alex Tyus ile güçlendirdi. Bununla birlikte hafta sonu yine benzer sorunlar yaşayarak Tofaş karşısında mağlup oldular.

Ligde sadece 2 galibiyet alan Galatasaray Doğa Sigorta, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde ise tek maç oynadı ve Sassari ile oynadığı bu mücadeleyi 93-84 kaybetti. Grupta iddiasını devam ettirmek isteyen Galatasaray, Bakken Bears’ı mağlup etme peşinde.

Bakken Bears İlk Maçını Kaybetti

Danimarka temsilcisi Bakken Bears, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçına yaklaşık 1 ay önce çıktı. Tenerife karşısında ilk çeyrekte iyi bir oyun ortaya koyan Bakken Bears, daha sonraki çeyreklerde rakip savunmayı aşmakta zorlandı ve mücadeleyi 98-73 kaybetti. Grupta ikinci maçını kazanarak iddialı olmak isteyen Bakken Bears’ta, geçtiğimiz hafta Covid-19 testleri pozitif çıkan oyuncuların ikinci testleri negatif çıktı. Bu oyuncuların Galatasaray Doğa Sigorta karşısında forma giymesi bekleniyor.

Sezona felaket bir başlangıç yapan ve artık kazanmak zorunda olan Galatasaray Doğa Sigorta ile basketbol için çok büyük bir market olmasa da, son dönemde iyi işlere imza atan Bakken Bears arasındaki bu keyifli geçmeye aday mücadeleyi, Çarşamba günü 20.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.