Türkiye-Hırvatistan Hazırlık Maçı TRT Spor’da

10.11.2020 - 01:09

Türkiye-Hırvatistan Hazırlık Maçı TRT Spor’da

UEFA Uluslar Ligi’nde son maçlar öncesinde A Milli Takım, Hırvatistan karşısına çıkıyor. İstanbul’da oynanacak olan Türkiye-Hırvatistan mücadelesini, 11 Kasım Çarşamba günü 20.45’ten itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz ay oynanan üç maçı da beraberlikle bitiren Türkiye, UEFA Uluslar Ligi son iki maçı öncesinde Hırvatistan karşısına çıkıyor. Vodafone Arena’da oynanacak olan mücadelenin yayınlanacağı kanal ise TRT Spor oldu. Çarşamba günü 20.45’te başlayacak olan mücadeleyi, TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Abdülkadir Ömür ve Gökhan Akkan Kadrodan Çıkarıldı

Milli Takım’da Hırvatistan, Rusya ve Macaristan maçları öncesinde Gökhan Akkan ve Abdülkadir Ömür’ün kadrodan çıkarıldığı açıklandı. Bu isimler yerine Fenerbahçe forması giyen Altay Bayındır kadroya dahil edildi.

Maç öncesinde kadro ile ilgili açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, kadronun dışında kalan oyunculara da açık kapı bıraktı. Özellikle Taylan Antalyalı’nın gelişimini takip ettiklerini belirten Güneş, çalışmaya devam etmesi durumunda Antalyalı’nın kadroda yer alacağını dile getirdi. Güneş, bunun yanında Arda Turan’ın ilerleyen aylarda kadroda yer alabileceğinin sinyallerini verdi. 

3 yıl aradan sonra kadroya çağrılan Caner Erkin’e de parantez açan Şenol Güneş, Caner Erkin’in genç oyunculara örnek ve yardımcı olacağını dile getirdi. 

Hırvatistan’ın Uluslar Ligi’nde İddiası Kalmadı

Uluslar Ligi’nde İsveç ve Portekiz maçları öncesinde A Milli Takım’ımız ile karşılaşacak olan Hırvatistan, grubunda 3 puanla 3’üncü sırada yer alıyor. Grupta herhangi bir iddiası kalmayan Hırvatistan’ın Türkiye maçına nasıl bir kadro ile çıkacağı merak konusu.

Son dönemde oynadığı resmi maçlarda sadece İsveç’i mağlup edebilen Hırvatistan, son hazırlık maçında İsviçre’yi Brekalo ve Pasalic’in golleriyle 2-1 geçmeyi başardı. 

Son Randevuda Gülen Taraf Türkiye

Son dönemde hem Avrupa Şampiyonası hem de Dünya Kupası elemelerinde karşı karşıya gelen Türkiye ile Hırvatistan arasındaki son randevuda gülen taraf 1-0’lık sonuçla Türkiye olmuştu. 

Uluslar Ligi’nde son iki maç öncesinde Türkiye ile Hırvatistan’ın bu keyifli kapışması, TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Çarşamba günü 20.45’te başlayacak Türkiye-Hırvatistan karşılaşmasını, TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.