Emre Gürkaynak S Sport’a Transfer Oldu

25.10.2020 - 12:38

Emre Gürkaynak S Sport’a Transfer Oldu

Tivibu Spor ekranlarında ING Basketbol Süper Ligi maçlarının anlatımlarıyla dikkat çeken Emre Gürkaynak, S Sport’a transfer olduğunu açıkladı. S Sport’taki mesaisine Stuttgart-Köln mücadelesiyle başlayan Gürkaynak’ın Premier Lig maçlarında spikerlik yapması bekleniyor.

Tivibu Spor’un başarılı spikerlerinden Emre Gürkaynak, Tivibu Spor’dan ayrıldığını açıkladı. 4 yıllık maceranın sonuna geldiğini belirten Gürkaynak, bundan böyle S Sport ekranlarında olacak. Başta Premier Lig müsabakaları olmak üzere Bundesliga, Eurocup, NBA ve benzeri organizasyonlarda yer alması beklenen Gürkaynak, S Sport’taki mesaisine Cuma günü oynanan ve 1-1 sonuçlanan Stuttgart - Köln mücadelesiyle başladı.

Güzel Anılar İçin Herkese Teşekkürler

Tivibu Spor’dan ayrıldığını kendi Twitter hesabından açıklayan Emre Gürkaynak, hem çalışma arkadaşlarına hem de kendisine sorumluluk veren kişilere teşekkür etti. Gürkaynak’ın paylaşımı şu şekildeydi:

4 yıl önce sağ olsun Mustafa Taha’nın açtığı kapıyla başlayan Tivibu Spor tecrübesi benim için noktalandı. Bu sürede hem kanaldaki hem de kendimdeki gelişimi görmek çok keyifli. Güzel anılar için herkese teşekkürler. Artık S Sport ekranlarında olacağım. Yaşa bakmaksızın en önemli sorumlulukları veren Özgür Buzbaş ve Mehmet Güven’e de bir teşekkürü borç bilirim.

Emre Gürkaynak Kimdir?

2014 yılında Spor365.com ile spor medyasına adım atan Emre Gürkaynak, daha sonrasında Eurosport ve Tivibu Spor ekranlarında yer almıştı. 2017 yılına kadar Eurospor’ta çalışan Gürkaynak, 2016 yılının son aylarında girdiği Tivibu Spor’dan ise geçtiğimiz günlerde ayrıldı.

Basketbol, bisiklet, futbol ve daha birçok sporda anlatımlar yapan Gürkaynak, Socrates Dergi’de de yazılarıyla sporseverlerin karşısına çıkıyor. Son dönemde Socrates Dergi Youtube kanalında Mehmet Demirkol ile Karşı Karşıya programında yer alan Gürkaynak, bundan böyle S Sport ekranlarında olacak. S Sport 2 ve S Sport Plus’ta yayınlanacak birçok müsabakada anlatım koltuğunda oturması beklenen Gürkaynak’ın basketbol ve futbol başta olmak üzere birçok spor branşında izleyenlerin karşısına çıkacağı tahmin ediliyor.