Bundesliga 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

26.10.2020 - 11:46

Bundesliga 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga 6’ncı haftasında A Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç, Arminia Bielefeld-Borussia Dortmund mücadelesi oldu. 31 Ekim Cumartesi günü 17.30’dan itibaren bu mücadeleyi A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her hafta Cumartesi günü Bundesliga’dan bir maçı şifresiz olarak ekranlarına taşıyan A Spor, 6’ncı haftada yayınlayacağı şifresiz maçı açıkladı. A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak olan mücadele, A.Bielefeld-Borussia Dortmund oldu. Cumartesi günü 17.30’dan itibaren bu karşılaşmayı A Spor’dan izleyebilirsiniz. 

Bielefeld Mağlubiyet Serisini Sonlandırmak İstiyor

Bu sezon Bundesliga’ya yükselen ekiplerden A.Bielefeld, ligin ikinci haftasında Köln’ü mağlup ettikten sonra üst üste üç mağlubiyet aldı. Ligin beşinci haftasında Wolfsburg’a konuk olan Bielefeld, mücadeleyi 2-1 kaybetti.

Üst üste üç maçtan mağlup ayrılan A.Bielefeld, kötü gidişi Dortmund karşısında sonlandırmak istiyor. 

Derbi Galibiyeti Dortmund’a Moral Oldu

Geçtiğimiz hafta Schalke’yi konuk eden Borussia Dortmund, maçın başından sonuna üstün oynayan taraftı. Gol yollarında ilk yarı özelinde sorun yaşayan Dortmund, ikinci yarıda farka gitmeyi başardı. Alınan 3-0’lık galibiyet sonrasında puanını 12’ye yükselten Dortmund, Bayern Münih ve Leipzig’in ardından üçüncü sırada yer alıyor.

Bu sezon ligde 2, Şampiyonlar Ligi’nde 1 deplasman maçına çıkan Borussia Dortmund, bu maçlardan sadece birini kazanabildi. Dortmund, deplasmanlardaki tutuk oyununu Bielefeld karşısında sona erdirmenin peşinde olacak.

Son Resmi Maç 2009’da

İki ekibin birbirleriyle oynadıkları son resmi maç 2009 yılında. Ligde karşılaşan bu iki ekibin mücadelesini, Dortmund 6-0 ile kazanmayı başarmıştı. Bununla birlikte Bielefeld, Dortmund’a iç sahada tarih boyunca sadece 1 kez mağlup oldu. 

Rakibine karşı iç sahadaki iyi sonuçlarını devam ettirmek isteyen Bielefeld ile zirve takibini sürdürmenin peşinde olan Dortmund arasındaki bu karşılaşmayı, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bundesliga 6’ncı Haftanın Panoraması 

Bundesliga’da 6’ncı hafta Cuma günü Schalke-Stuttgart mücadelesiyle açılacak. Cumartesi günü Bielefeld-Dortmund ve Köln-Bayern Münih mücadeleleri futbolseverlerine karşısına çıkacak. Haftanın en ilgi çekici maçı ise yine Cumartesi günü 20.30’daki Mönchengladbach-RB Leipzig mücadelesi olacak.

Bielefeld-Dortmund mücadelesi dışındaki tüm karşılaşmaları S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden takip edebilirsiniz.