Fenerbahçe-Fatih Karagümrük Hazırlık Maçı Fenerbahçe Youtube Kanalında

22.08.2020 - 16:59

Fenerbahçe-Fatih Karagümrük Hazırlık Maçı Fenerbahçe Youtube Kanalında

Youtube kanalını aktif olarak kullanan Fenerbahçe, hazırlık maçlarını bu kanaldan yayınlamaya karar verdi. Fenerbahçe Youtube kanalında katıl butonuyla ücret ödeyen herkes, bugün oynanacak Fenerbahçe-Fatih Karagümrük ve 28 Ağustos’taki Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor mücadelelerini izleme şansını yakalayacak.

Sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanan Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Youtube katıl butonunu aktif hale getirmişti. Bu buton sayesinde gelir elde etmek isteyen Fenerbahçe, katıl butonuyla ödeme yapanlar için ilk yeniliğini Sinan Gümüş transferiyle gerçekleştirmişti. Bu transferi Youtube katıl butonuna özel olarak açıklayan Fenerbahçe, hazırlık maçlarını da buradan yayınlayacağını duyurdu. İlk maç bugün 17.00’de başlayacak olan Fenerbahçe-Fatih Karagümrük mücadelesi. 28 Ağustos’ta ise Fenerbahçe-Alanyaspor müsabakası Fenerbahçe Youtube kanalına katılanlara özel olacak.

Fenerbahçe Youtube Katıl Avantajları

Türkiye’de Youtube’u en aktif kullanan kulüplerden biri olan Fenerbahçe, Youtube katıl sistemiyle gelir elde etmeyi hedefliyor. Bu sistemi kullanan taraftarlar da aşağıdaki fırsatlardan yararlanma şansını elde edecek.

Üyelere özel videolar

Günlük Antrenmanlar

Üyelere özel canlı sohbete erişim

Fotoğraf ve durum güncellemeleri

Altyapı Maçları

Bu özelliklerin yanına hazırlık maçlarını da ekleyen Fenerbahçe’nin ilerleyen günlerde birçok transferi ilk olarak katıl butonunu aktif edenlere özel açıklaması bekleniyor. Dünyanın dev kulüplerin de son dönemde katıl butonunu aktif etme trendini takip eden Fenerbahçe’yi Türkiye’de de birçok kulübün izleyeceği tahmin ediliyor.

Fenerbahçe Youtube Katıl Ücreti

Ücretli bir sistem olan ve yayın yapan kişiyi veya kurumu destekleme üzerine şekillenen Youtube katıl butonunun belli bir ücreti bulunuyor. Üyeliğin derecesine göre farklı ücretler ödeme yapıyorsunuz. Fenerbahçe’nin hem Fatih Karagümrük hem de Alanyaspor karşılaşmaları ise katıl butonuyla kanala üye olan herkese açık olacak.

Fenerbahçe’nin katıl butonundaki en uygun üyelik “Beyaz.” Aylık 5 TL karşılığında bir ay boyunca Fenerbahçe Youtube kanalının avantajlarından yararlanabiliyorsunuz. Beyaz üyeliği aylık 15 TL karşılığındaki “Sarı” üyelik takip ediyor. “Lacivert” üyeliğin ücreti ise aylık 25 TL olarak belirtilmiş.

Hem bugün oynanacak olan Fenerbahçe-Fatih Karagümrük hem de 28 Ağustos’taki Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor mücadelelerini Fenerbahçe Youtube kanalında katıl butonuyla izleyebilirsiniz.