Liverpool Hazırlık Maçları Şifresiz Olarak TRT Spor’da

22.08.2020 - 16:03

Liverpool Hazırlık Maçları Şifresiz Olarak TRT Spor’da

İngiltere Premier Lig şampiyonu unvanıyla yeni sezona hazırlanan Liverpool’un iki hazırlık maçı, TRT Spor ekranlarında olacak. İlk maç bugün 19.00’da Liverpool-Stuttgart mücadelesi olurken, ikinci mücadele Salı günü 17.00’de başlayacak olan Liverpool-Salzburg karşılaşması. 

Geçtiğimiz sezonun Premier Lig şampiyonu Liverpool, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Birçok mücadeleyi Youtube kanalından yayınlayacağını açıklayan Liverpool’un hazırlık maçlarının bir kısmı TRT Spor ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak. Bugün 19.00’da başlayacak olan Liverpool-Stuttgart ve Salı günü 17.00’deki Liverpool-Salzburg mücadelelerini şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

İlk Rakip Bundesliga’nın Yeni Ekibi Stuttgart

Geçtiğimiz sezonki çizgisini korumak isteyen Liverpool’un ilk maçtaki rakibi Stuttgart oldu. Almanya Bundesliga’ya bu sezon yükselen ve ligde kalıcı olmayı hedefleyen Stuttgart ise Liverpool karşısında ikinci hazırlık maçına çıkıyor. Stuttgart, ilk hazırlık maçında Sandhausen’i 6-1 ile geçmişti.

Liverpool’un Premier Lig 2019/20 sezonu sonrasında ilk kez sahne alacağı Stuttgart mücadelesini, bugün 19.00’dan itibaren şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

İkinci Rakip Avusturya Bundesliga Şampiyonu Salzburg

Red Bull’un ana takımı olarak bilinen Salzburg ise Liverpool’un ikinci hazırlık maçında karşılaşacağı ekip oldu. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi grup aşamasında karşılaşan iki ekibin maçları nefes kesmişti. Anfield’daki mücadeleyi Liverpool 4-3 kazanırken, Avusturya’daki mücadele yine Liverpool’un 2-0’lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

Hazırlık dönemini Ağustos ayının başında açan Salzburg, Liverpool karşılaşması öncesinde üç hazırlık maçı yaptı. Slovenya temsilcisi Bravo ile 2-2 berabere kalarak hazırlık dönemine start veren Salzburg, ardından Nice’i 4-1 ve Ceske Budejovice’yi 2-0’la geçti.

Liverpool’un Salzburg karşısında çıkacağı ikinci hazırlık maçını yine TRT Spor ekranlarından izleyebileceksiniz. 25 Ağustos Salı günü oynanacak olan bu mücadele, 17.00’de başlayacak.

TRT Spor’un Sürprizlere Devam Etmesi Bekleniyor

Özellikle pandemi dönemi ve sonrasında futbolseverleri memnun etmeyi başaran TRT Spor, Liverpool hazırlık maçlarıyla yeni sezonu açıyor. Liverpool-Stuttgart ve Liverpool-Salzburg maçlarıyla futbolseverlerin karşısına çıkan TRT Spor’un ilerleyen günlerde sürprizlerini sürdürmesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Youtube kanalından da canlı yayınlara imza atmaya başlayan TRT Spor’u izlemek için buraya tıklayınız.