PSG - Bayern Münih İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

23.08.2020 - 10:51

PSG-Bayern Münih İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

Lizbon’da, Benfica Stadyumu’nda Şampiyonlar Ligi finali PSG ve Bayern Münih takımları arasında oynanıyor. Finalde eşitlik 90 dakikada bozulmazsa, uzatmalar ve penaltı atışları bizleri bekliyor. 

Kupa İçin Bu Oyun Yeter Mi?

Fransa Ligi iptal edilen PSG, Şampiyonlar Ligi yolculuğuna hazırlanırken, çalışmalarını hazırlık maçları ile yapmıştı. Çeyrek finalde Atalanta’yı, yarı finalde Leipzig’i mağlup ettiler. Atalanta karşısında uzun bir süre maçı 1-0 yenik götürürlerken, Leipzig sınavında erken 2 farkı yakalamaları sayesinde rahat bir maç çıkardılar. Tuchel’in takımı Neymar ve Mbappe’nin öne çıktığı bir ekip. Sadece ikisine bağlı bir oyunları yok ama hücumlar başlarken, bu iki oyuncu paslarda mutlaka aranıyor. Neymar’ın topla olan aşkı da bence PSG’ye yarardan çok zarar getiriyor gibi. Gol noktasında çok fazla seçenekleri var. Fakat Neymar’ı takım oyununa adapte etmediğinizde, yaptığı top kayıpları çoğu zaman pahalıya patlayabiliyor. Diğer yandan duran toplarda başarılı bir takımları var ve Bayern karşısında organize bir hücumdan daha çok duran toptan golü bulmaları beklenebilir. 

PSG: Sergio Rico - Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Juan Bernat - Marquinhos - Ander Herrera, Paredes - di Maria, Mbappe, Neymar

Bayern Bir Efsane Maça Daha İmza Atabilir

Bayern Münih’e gelirsek, daha Bundesliga tamamlanmadan Şampiyonlar Ligi için en büyük favori olduklarını belirtmiştim. İlgili yazıyı buradan okuyabilirsiniz.

Her hatlarıyla kusursuz bir takım oyunu oynuyorlar. Bazen Bayern’in ataklarını izlerken ne Lewandowski’yi, ne de Müller’i sahada göremiyorum. Çünkü bir saniyeliğine de olsa topa dokunmuş ve pası yanlara ya da arkaya aktarmış oluyorlar. Çıktıkları tempo, tek top ve hareketli pas oyununu üst düzey buluyorum. Evet karşılarında yine zorlu bir rakip olacak. Muhtemelen birden fazla gol de yiyebilirler. Fakat ön alanda Bayern’in bu oyununu durdurabilmek, pas arasına girmek ve savunmak çok zor. Mourinho’nun Inter’i dahi bir zamanlar Barcelona’ya uyguladığı kayan savunmasıyla Almanları golsüz tutamazdı. 

Bayern Münih: Neuer - Kimmich, J. Boateng, Alaba, Davies - Goretzka, Thiago - Gnabry, T. Müller, Perisic - Lewandowski

PSG’nin de gol bulacağı, Bayern’in ise yine 3 gol ve üstüne çıkabileceği bir maç izleriz. Bayern Münih kazanır bahsini 1.90 orandan değerlendirebilirsiniz. 

Yazan: Aylin Bermant