Sevilla-Inter Avrupa Ligi Finali Şifresiz Olarak beIN Sports Haber’de

18.08.2020 - 13:25

Sevilla-Inter Avrupa Ligi Finali Şifresiz Olarak beIN Sports Haber’de

Sevilla ile Inter arasındaki Avrupa Ligi final karşılaşması, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak. Bu dev finali 21 Ağustos Cuma günü 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pandemi sebebiyle Almanya’da, tek maçlı eliminasyon sistemiyle oynanan Avrupa Ligi’nde sona gelindi. Anlaşma gereği şifresiz yayınlanmak zorunda olan Avrupa Ligi finalinin beIN Sports Haber ekranlarında olacağı açıklandı. Sevilla-Inter finalini Cuma günü 22.00’den itibaren şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

5 Final, 5 Kupa

Avrupa Ligi’ni en çok kazanan ekip olan Sevilla, yarı finalde Manchester United ile karşılaştı. Maçın başında Bruno Fernandes’in penaltı golüyle geri düşen Sevilla, bu skora reaksiyon göstermeyi bildi ve Suso ile beraberliği yakaladı. 1-1 sona eren ilk yarının ardından, ikinci yarının başında kaleci Bono’nun performansıyla ayakta kalan İspanyol temsilcisi, bitime 12 dakika kala Luuk de Jong’un golüyle adını finale yazdırmayı başardı.

Manchester United’ı 2-1 ile geçerek adını finale yazdırma başarısı gösteren Sevilla, daha önce bu kupayı 5 kez müzesine götürdü. 6’ncı finaline Inter karşısında çıkacak olan Sevilla’da, amaç yine aynı. 

Inter Shakhtar Karşısında Zorlanmadı

Yarı finalin diğer ayağında, Inter ile Shakhtar karşı karşıya geldiler. Mücadelenin 19’uncu dakikasında Pyatov’un yaptığı hata sonrasında golü bulan Inter, oyunun hiçbir dakikasında rakibine kontrolü vermedi. Dakika 64’te, D’Ambrossio’nun golüyle farkı ikiye çıkaran Inter, kalan dakikalarda farka gitti ve mücadeleyi 5-0 kazandı.

Oynadığı son 11 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen Inter, son yenilgisini 5 Temmuz’da Bologna karşısında almıştı. Gol yollarında sorun yaşamayan İtalyan temsilcisinin bu mücadelede en büyük silahı, Shakhtar karşısında attığı 2 golle yıldızlaşan Lautaro Martinez olacak.

İlk Resmi Maç

Inter ile Sevilla, daha önce 2008 yılında Amsterdam’da düzenlenen bir hazırlık turnuvasında karşılaşmışlardı ve mücadele golsüz sona ermişti. Avrupa Ligi finali, iki ekibin birbirleriyle oynayacakları ilk resmi maç olacak.

Avrupa’nın iki numaralı kupasını daha önce 5 kez müzesine götüren Sevilla ile Shakhtar karşısında güç gösterisi yapan Inter arasındaki bu dev finali, Cuma günü 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.