Justin TV Canlı Maç İzle

28.06.2020 - 12:27

Justin TV Canlı Maç İzle

Kaçak yayın platformlarının sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. En eski korsan yayın platformu olarak karşımıza çıkan Justin TV, dünyanın dört bir yanından spor organizasyonlarını futbolseverlerle buluşturarak dikkat çekiyor.

Hemen hemen her ülkede  “pay TV” abonelik ücretleri birçok kişinin bütçesini aştığı için korsan yayın platformları illegal ilan edilmelerine rağmen ilgi görüyorlar. Justin TV de bu platformların en eskisi. Digiturk başta olmak üzere birçok platformun yayın akışında olan spor organizasyonları kaçak olarak sporseverlerle buluşturan Justin TV’nin birçok sorunu beraberinde getirdiği de biliniyor.

Bein Sports Canlı Maç Yayın Listesi İçin buraya Tıklayınız

Justin TV Nasıl İzlenir?

Yasal platformlara maddi gücü yetmeyen kişilerin tercih ettiği Justin TV’ye erişim sağlayıp, bu platform üzerinden kaçak maç izlemek aslında çok kolay değil.

Justin TV, Türkiye’deki yasalara göre illegal ilan edildiği için erişim engellemeleriyle karşı karşıya kalıyor. BTK tarafından gerçekleştirilen erişim engellemelerinden nasibini alan Justin TV, her erişim engellemesinin ardından yeni bir giriş adresi açıyor. Justin TV giriş adresini bulan kişiler de müsabakaları izlemeye başlıyorlar.

Türkiye’deki yasalar değişmeyeceği için Justin TV giriş adresleri ilerleyen dönemlerde de erişime kapatılacak. Bu erişim engellemelerini yeni bir adres açarak çözüme kavuşturacak olan Justin TV, böylece TV’de futbol başta olmak üzere birçok spor organizasyonlarına kendi sitesinde yer vermiş olacak.

Justin TV’de Yaşanabilecek Sorunlar Nelerdir?

Bein Sports canlı yayınları başta olmak üzere farklı platformlardan yayınları kaçak olarak yayınlayan Justin TV’de maç izlemenin birtakım sorunları beraberinde getirdiğini söyleyebiliriz. Bu sorunlar şu şekilde:

Yasal Sorunlar: Justin TV, yasalara göre illegal ilan edilen bir platform. Kaçak bir platformda işlem yapılması da haliyle farklı sorunla yaşamanıza sebep olabilir. Şu an için bir sorun görünmese de ilerleyen dönemlerde yasal platformlar yerine Justin TV gibi siteleri tercih ettiğiniz için sorun yaşayabilirsiniz.

Virüs Riski: PC’nize virüs bulaşma riski de Justin TV ve benzeri sitelerde ne yazık ki mevcut. Bu sitelerdeki kötü amaçlı yazılımlar sebebiyle bağlantı yaptığınız cihazı riske atmış olacaksınız.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

Justin TV’de Canlı Maç İzlemek Yasal mı?

Türkiye’deki popüler kaçak maç yayını platformlarından Justin TV’de canlı maç izlemek bir çok risk barındıryor ve malesef yasal değil.

Justin TV üzerinden bütün riskleri kabul edip canlı maç izlemeyi planlayan kişiler bir çok risk aldığının farkında olmalı. Virüs bulaşması ve zararlı yazılımlar yerine yasal bir platform olan beIN Connect üzerinden maç izlemek sorun yaşama ihtimalinizi ortadan kaldıracak.

Justin TV Giriş Adresi: Justin TV'de maç izlemek Türkiye'de yasa dışı bir eylem kabul edildiğinden giriş adresleri sürekli olarak engelleniyor. Bu da bir çok kullanıcının Justin TV giriş adresini aramasına yol açıyor. Yasalara göre illegal ilan edilen ve bu sebeple sık sık adres değiştiren bu platformun giriş adresini Google, Yandex gibi arama motorlarında arayabilirsiniz ama virüs konusunda dikkatli olmak zorundasınız.

Maçı Seç ve İzle: Justin TV’ye yerine aylık 14.99₺ gibi cuzi ücretler ödeyerek Bein Connect veya S Sport Plus gibi platformlara üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra tek yapmanız gereken maç listesi üzerinden dilediğiniz maçı seçmek olacak. Justin TV gibi kaçak yayın sitelerine giriş yapsanız dahi görüntünün yasal platformlardaki gibi olmadığını ve bazı maçların listede olmasına rağmen yayınlanmadığını maçları izlemeye başladığınızda fark edeceksiniz. Örneğin; Başakşehir-Galatasaray bedava izle şeklinde bir bağlantı sitede yer alıyor ama bu bağlantıya tıkladığınızda farklı maçla karşılaşabiliyorsunuz. Bu yüzden de yasal platformlara yönelmeniz gerekiyor.