Taraftar TV Canlı Maç İzle

28.06.2020 - 12:18

Taraftar TV Canlı Maç İzle

Popüler bir site olarak Türkiye Süper Ligi maçlarını yayınlayan Taraftar TV, bu alanda ilgi gören sitelerin başında geliyor. Taraftar TV canlı maç izleme adımları neler ve Taraftar TV nasıl izlenir gibi soruların yanıtlarını bu yazımızda vermeye çalışacağız.

Kaçak maç izleme platformları dünyadaki gelir eşitsizliğinin can sıkıcı boyutlara ulaşması sonrasında daha da popüler oldular. Evde canlı maç izlemenin “lüks” olmasıyla birlikte Taraftar TV ve benzeri sitelerin sayısı arttı. Digiturk gibi platformlarda yayınlanan maçları bedava izlemek isteyenler de soluğu Taraftar TV gibi sitelerde aldılar.

Bein Sports Canlı Maç Yayın Listesi İçin buraya Tıklayınız

Taraftar TV Nasıl İzlenir?

Türkiye sınırları içerisinde bedava maç izlemek isteyenler soluğu Taraftar TV adresinde alıyorlar. Diğer yandan maddi olarak bir ücret ödemesiniz de manevi olarak aslında birtakım ücretler ödüyorsunuz.

Taraftar TV, Türkiye’deki yasalarca hizmet vermesi yasak olan birçok siteden. Bu sitenin giriş adresleri BTK tarafından bu sebeple erişime kapatılıyor. Her erişim engellemesinin ardından yeni bir adres açan Taraftar TV’nin yeni adresini bulanlar oyun oynamaya devam ediyorlar. Taraftar TV giriş adresini bulmak ise her zaman kolay olmuyor.

Giriş adresine bağlandıktan sonra maç yayınlarını izleyebildiğiniz Taraftar TV’nin birçok sorunu beraberinde getirdiğini de söylememiz gerek.

Taraftar TV’de Yaşanabilecek Sorunlar Nelerdir?

Türkiye’de “hizmet veren” Taraftar TV’de farklı farklı birçok sorun bulunuyor. Özellikle Taraftar TV uygulaması üzerinden maç izlemek isteyenleri daha engebeli bir süreç bekliyor.

Virüs Bulaşma Riski: Taraftar TV’nin illegal ilan edilmesi sebebiyle sık sık giriş adresleri değişiyor. Sitenin giriş adresini bulmaya çalıştığınızda ise virüslü sitelere tıklayabiliyorsunuz. Hatta virüslü bağlantılar indirme tehlikesiyle de karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu sebeple TV’de futbol veya farklı organizasyonları izlemek için beIN Connect gibi platformları tercih etmeniz gerekiyor.

Yasal Problemler: Dünyanın hemen hemen her yerinde kaçak bir siteden hizmet almak birtakım sorunları beraberinde getirebilir. Taraftar TV’de de benzer sorunlar karşımıza çıkıyor. Şu an bir sorun gözükmese bile ilerleyen dönemlerde sırf maç izlediniz diye yasal problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

Taraftar TV’de Canlı Maç İzlemek Yasal mı?

Türkiye’deki popüler kaçak maç yayını platformlarından Taraftar TV yasa dışı olarak hizmet veriyor. Türkiye'de Süper Lig yayın haklarının sadece Bein Sports'ta bulunuyor olması bu gibi platformları kaçak hale getiriyor. Bu nedenle maç izlemek için yasal platformlara yönelmenizi tavsiye ederiz.

Taraftar TV Giriş Adresi: Taraftar TV giriş adresi yasa dışı oldukları için her hafta erişim engellemelerine maruz kalıyor. Bu şekilde kaçak maç yayını kovalamak yerine cuzi ücretlerle Bein Connect veya S Sport Plus gibi resmi yayıncılara üye olabilirsiniz. Bu şekilde giriş adresi aramak yerine dilediğiniz yerde dilediğiniz cihazdan bağlanarak güvenle maç yayınlarını takip edebilirsiniz.

Maç Listesinden Aradığın Maçı Seç: Bein Connect gibi yasal platformlara bağlanan sporseverler, Bein Sports canlı yayınları ve diğer kanalların yayınlarının olduğu listeden aradıkları maçı seçebilirler. Taraftar TV gibi kaçak yayıncılarda genellikle bir bağlantı sorunu karşınıza çıkacak. Örneğin; Beşiktaş-Fenerbahçe bedava izle şeklinde bir bağlantıya Taraftar TV üzerinden tıkladınız ama bu bağlantı farklı bir maça sizleri ulaştırabilir. Bu tip sorunları da sadece legal platformlar üzerinden maç izleyerek çözebilirsiniz.