Webspor Canlı Maç İzle

28.06.2020 - 12:42

Webspor Canlı Maç İzle

Futboldan tenise birçok spor organizasyonunu kaçak olarak yayınlayan Webspor, en popüler korsan yayın platformlarından biri. Yaklaşık 2 yıldır bedava maç yayınlarına imza attığını belirten Webspor’un genel özelliklerini sizler için araştırdık.

Sporun her geçen gün biraz daha endüstriyelleşmesi yayın haklarının pahalanmasına sebep oluyor. Yayın hakları pahalanınca da bedava canlı maç izleme sadece kaçak maç yayınları yapan platformlarla mümkün oluyor. Webspor da bu platformlar arasında en popüler olanı. Yıllardır futbol, tenis, basketbol gibi spor müsabakalarını illegal yollardan sporseverlerle buluşturuyorlar.

Bein Sports Canlı Maç Yayın Listesi İçin buraya Tıklayınız

Webspor Nasıl İzlenir?

Digiturk ve benzerleri gibi legal bir platform olmaması sebebiyle Webspor nasıl izlenir sorusunun farklı yanıtları olabiliyor.

Yasaların hizmet vermesini yasakladığı her platform, BTK tarafından gerçekleştirilen erişim engellemeleriyle karşı karşıya kalıyor. Bu erişim engellemelerinin ardından Webspor giriş adresleri değişiyor ve yeni bir adresle yola devam ediliyor. Site isminin sonuna sayılar getirerek yeni bir adres açan Webspor’un açtığı adresler aynı işlevde olduğu için izleyiciler sorun yaşamıyorlar.

Sitenin giriş adresini bulmak ise her zaman çok kolay olmuyor. Sık sık erişim engellemeleriyle karşılaşan sitenin hâliyle yeni adresini bulmaya çalışırken zorlu yollardan geçiyorsunuz.

Webspor’da Yaşanabilecek Sorunlar Nelerdir?

Türkiye’deki korsan maç yayını platformlarından Webspor’da tamamen sorunsuz bir şekilde maç izlemek mümkün değil. Bein Connect gibi legal bir platform olmaması sebebiyle Webspor’da maç izleyerek kendinizi riske atıyorsunuz.

Cihazınızı Tehlikeye Atma İhtimali: TV’de futbol ve benzeri spor organizasyonlarını bedava izlemek için Webspor’a bağlananlar, aslında bağlandıkları cihazı tehlikeye atıyorlar. Bu sitede birtakım kötü amaçlı yazılımlar olduğu biliniyor. Sitede olmasa bile Webspor’un güncel adresini bulmaya çalışırken sorun yaşayabiliyorsunuz. Virüs ile karşı karşıya gelmemek için Webspor’da maç izlememeniz gerekiyor.

Yasal Sorunlar: Legal olmayan Webspor ve benzeri sitelerden hizmet almak suç unsuru olabilir. Şu an bir sorun görünmese de ilerleyen dönemlerde kaçak yollardan maç izlediğiniz için başınız ağrıyabilir.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

Webspor’da Canlı Maç İzlemek Yasal mı?

Riskleri bir hayli fazla olan Webspor’da bedava maç izlemek malesef yasa dışı bir işlem yaptıklarını bilmek durumundalar. Türkiye'de Süper Lig'in tek resmi yayıncısının Bein Sports olması bu siteyi kullananların yasa dışı bir suça ortak oldukları anlamına geliyor. Webspor yerine sporseverler resmi site Bein Connect'e üye olarak Bein Sports canlı yayınları izleyebilirler.

Webspor Giriş Adresi: Erişim engellemelerine maruz kalan ve bu sebeple birtakım sorunları bulunan Webspor’un giriş adreslerine erişim sağlamadan maçları izlemek mümkün değil. Sitenin giriş adresleri sürekli olarak BTK tarafından engelleniyor ve kaçak yayınların önüne geçilmeye çalışılıyor. Bu nedenle Bein Connect gibi yasal yayın platformlarına üye olarak bu sorunu aşabilirsiniz.

Maçı Seç ve İzlemeye Başla: Siteye bir şekilde bağlandıktan sonra karşınıza bir liste çıkıyor. Yayın programı üzerinden canlı yayınlanan maçları Webspor üzerinden izleyebiliyorsunuz ancak her zaman karşınıza tıkladığınız maç çıkmıyor. Örneğin; Süper Ligi bedava izle, Serie A’yı bedava izle şeklinde bağlantılar bulunuyor. Bu bağlantılara tıkladığınızda bir anda karşınızda bambaşka bir maç olabiliyor. Bu yüzden de korsan yayınlar yerine legal yayın yapan platformları takip etmenizi öneriyoruz.