Bundesliga 33’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

19.06.2020 - 11:17

Bundesliga 33’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga’nın 33’üncü haftasında yayınlancak şifresiz maç belli oldu. Bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih, Avrupa Ligi için iddialı konumda olan Freiburg’u konuk edecek. Bu keyifli geçmeye aday mücadele, Cumartesi (20 Haziran) günü şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Hafta içi Freiburg-Hertha Berlin mücadelesini şifresiz olarak ekranlara getiren TRT Spor, 33’üncü haftada bir kez daha Freiburg mücadelesiyle futbolseverlerin karşısında. Bu kez rakip şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih.

Bayen Münih’te Gençler Sahaya

Hafta içi seansında Werder Bremen ile karşılaşan Bayern Münih, kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecekti. İlk yarının son bölümünde Lewandowski ile öne geçen Bayern, skoru korumasını bildi ve üst üste 8’nci kez şampiyon oldu.

Kalan iki haftada Bayern Münih’in ligde herhangi bir iddiası yok. Bununla birlikte Bayern’de genç yeteneklerle ilgili oldukça ilgi çekici yorumlar var. Beklentiler de bu genç isimlerin Freiburg karşısında sahada olması yönünde. Bu sezon bulduğu fırsatlarda rakip fileleri sarsma başarısı göstere Joshua Zirkzee, U20 Dünya Kupası’nda dikkatleri üzerine çeken Mickael Cuisance, golcü bir stoper olduğundan bahsedilen Chris Richards gibi isimlerin Freiburg karşısında forma şansı bulması bekleniyor.

Freiburg Avrupa Ligi Umutlarını Son Haftaya Taşımak İstiyor

Hafta içi Hertha Berlin’i konuk eden Freiburg, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Özellikle mücadelenin ikinci yarısında birçok pozisyona giren Freiburg, bu galibiyetle puanını 45’e yükseltti ve Avrupa Ligi hattının hemen 1 puan gerisine yerleşti.
Bayern Münih deplasmanından galibiyet çıkarmak isteyen Freiburg, rakipleri Wolfsburg ve Hoffenheim’ın puan kaybetmesini bekleyecek.

Bayern’in İç Sahada Bileği Bükülmüyor

Bu sezon özellikle Hansi Flick’in göreve gelmesinden sonra gösterdiği performansla şampiyonluğu hak eden Bayern Münih, iç sahada en son mağlubiyeti Kasım ayında Leverkusen’e karşı aldı. Bunun yanında Freiburg ile oynadığı son 15 iç saha maçında 14 galibiyet, 1 beraberlik çıkardı. İlk karşılaşmalarını 1993 yılında oynayan iki kulübün bu maçlarında Bayern Münih’in ezici üstünlüğü dikkat çekiyor.

1993 yılından bu yana 19 kez rakibini konuk eden Bayern Münih, bu maçların hiçbirini kaybetmedi. Bayern Münih’in bu üstünlüğü devam eder mi sorusunun yanıtı TRT Spor ekranlarında verilecek. 20 Haziran günü 16.30’dan itibaren Bayern Münih-Freiburg mücadelesini şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

TRT Spor Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor'un frekans ve platform bilgileri aşağıdadır:

Türksat 3A Doğu 42ºE / Türkiye - Orta Asya - 11.096 - H - 30000 - 5/6

Eutelsat 7A 7ºE - (10.762) - 10.762 - V - 30000 - 3/4

Digiturk: 86 no'lu kanal

D-Smart: 86 no'lu kanal

Tivibu: 85 no'lu kanal

Kablo TV: 16 no'lu kanal