Sevilla-Barcelona İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

19.06.2020 - 10:17

Sevilla-Barcelona İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

La Liga’da 30’uncu hafta başlıyor. Lider Barcelona, 51 puanla 3’üncü sırada bulunan Sevilla’ya konuk oluyor. 

Sevilla’ya Öne Geçmek Yaramıyor

Sevilla’da önemli bir eksik bulunmuyor. Lopetegui’nin ekibi, kendi sahasında Endülüs derbisini kazandı. Levante ile klasik bir deplasman maçı oynadılar. Önce öne geçtiler, sonra da skoru alıp kendi yarı alanlarına çekildiler. Son bölümlerde yedikleri gol, her ne kadar stoperlerinin şanssızlığı ile kendi kalelerine olsa da o golü yemeyi hak ettiklerini söyleyebilirim. Barcelona karşısında da iyi başlayan, üst üste pozisyonlara giren bir Sevilla izleyeceğiz. Hücumda Ocampos, De Jong, Münir üçlüsü bozulmayacak gibi gözüküyor. Her 3 oyuncu da formda ve iyi başladılar. Biraz yorgunluklar olabilir ama en azından ilk yarıyı iyi oynayacaklarını düşünüyorum. 

Sevilla: Navas, Kounde, Diego Carlos, Reguilon; Juan Jordan, Fernando, Banega; Münir, De Jong, Ocampos

Barcelona’ya Dikkat! Puan Kaybı Olabilir

Barcelona, Mallorca’nın ardından, Leganes’i de net bir skorla, gol yemeden mağlup etmeyi başardı. Buna karşın her iki maçta da ciddi tehlikeler gördüler kalelerinde. Kısacası artık gol yeme zamanları geldi. Aynı şekilde Barcelona bu maçta puan kaybı da yaşayabilir. Bu anlamda dikkatli olunmalı. Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları Napoli müsabakasına benzeyen bir maç görebiliriz. Sevilla’nın baskılı başlayacağı ve öne geçtiği, Barcelona’nın ise geriden gelip oyunu dengeleyeceği bir kapışma olabilir. Katalanlarda Umtuti cezalı. Pique, Mallorca müsabakasında sakatlanarak oyunu terk etmişti. Önemli bir durumu yok. Takımla çalışmalara katıldı. Büyük ihtimalle ilk 11’de olacaktır. 

Barcelona: Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Arturo Vidal, Bosquets, De Jong; Messi, Braithwaite, Griezmann

İki takımın da zayıf olduğu noktalar var. Her iki teknik adam bu zayıflıkların üzerine gider. İki takım gol atar 1.45 oranıyla, İddaa'dan öne koyduğum bahis oldu. 1-1 skoruna yakınım. 

Yazan: Aylin Bermant