Turkcell TV Plus Spor Paketleri

19.06.2020 - 12:31

Turkcell TV Plus Spor Paketleri

Popüler platformlardan Turkcell TV Plus, spor yayınlarıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Özellikle bünyesinde yayın yapan S Sport 2 kanalıyla fark yaratan Turkcell TV Plus’ın spor paketlerini sizler için inceledik.

Telekomünikasyon şirketi Turkcell’in akıllı TV platformu Turkcell TV Plus, uzun yıllardır hizmetlerini sürdürüyor. Bununla birlikte 2014 yılından itibaren gelişim gösteren şirket, 2019 yılında özel içerikler üreterek fark yarattı. Kırmızı Çizgi Plus başta olmak üzere her gün spor yayınları yapan platform, 2019/20 sezonu öncesinde bu yayınların yapılacağı özel kanalı kapattı. S Sport ve S Sport 2 kanalını bünyesinde barındırması sayesinde dikkat çeken Turkcell TV Plus’ın öne çıkan spor paketlerine göz atacağız.

İki Adet Spor Paketi Bulunuyor

Turkcell TV Plus’ın yayın haklarını elinde bulundurduğu bir spor organizasyonu bulunmuyor. Bununla birlikte S Sport’ta yayınlanan F1, NBA, Bundesliga, UFC, İngiltere Premier Lig, Danimarka Superliga gibi organizasyonlarla birlikte S Sport 2’de yayınlanan Almanya Bundesliga, Portekiz Primeira, MLS, Almanya Bundesliga 2, WWE, gibi organizasyonlar Turkcell TV Plus kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Bu içerikleri izlemek içinse iki farklı spor paketinden birini almanız gerekiyor.

TV Plus Aile Paketi: TV Plus’ın spor içeriklerini izlemek isteyenlere sunduğu en uygun paket, aile paketi. 90’ın üzerinde HD kanalın yer aldığı bu pakettei S Sport ve S Sport 2 kanallar da yer alıyor. Paketin aylık ücreti ise 44.90 TL.

TV Plus Ekstra Paketi: İçerik olarak aile paketinden farkı olmayan bu pakette yayınları kaydetme süresi aile paketinden 200 saat daha fazla. Bunun dışında her özellik aile paketiyle aynı. Bu paketin aylık ücreti 54.90 TL.

Mobil Paketler

Turkcell TV Plus’ı televizyondan değil, internet üzerinden izlemek isteyenler, mobil paketlerden birinin sahibi olabilirler. İki farklı paket bulunsa da bunların sadece birinde spor içeriği yer alıyor.

Premium TV Plus Paketi: S Sport ve S Sport 2 gibi kanalların yer aldığı bu pakette 100 saat kayıt alma şansınız var. Film ve dizi kanallarına da erişim sağlayabildiğiniz bu paketi hattınızı Turkcell’e taşımanız durumunda da elde edebiliyorsunuz. Zaman zaman özel kampanyalarla fark yaratan Turkcell TV PLUS’ın Premium TV PLUS paketinin aylık ücreti 14.99 TL. Dilediğiniz zaman üyeliğinizi iptal edebiliyorsunuz.