D-Smart Spor Paketleri

17.06.2020 - 13:13

D-Smart Spor Paketleri

La Liga yayın haklarını satın alarak dikkat çeken D-Smart, liglerin yeniden başlaması üzerine yeni kampanyaları futbolseverlerle buluşturdu. Spor Smart üzerinden La Liga başta olmak üzere birçok spor müsabakası yayınlayan D-Smart’ın kampanyaları, sporseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

İspanya La Liga yayın haklarını 3 yıllığına alarak fark yaratan D-Smart, Covid-19 sonrası geri dönen futbol sezonuna özel kampanyalar tasarladı. İlgi ile karşılanan bu kampanyalar, özellikle futbolu özleyenleri memnun etmeyi başardı.

İki Spor Paketi

D-Smart üzerinden satın alınabilecek iki spor paketi bulunuyor. Bunların yanında dizi, film ve mega paket içerisinde de spor kanalları, D-Smart aboneleriyle buluşuyor.
Aile Spor Paketi: D-Smart’ın sabit kampanyalarından biri aile spor paketi. Bu paket içerisinde Galatasaray ve Beşiktaş’ın hazırlık maçları, Almanya Kupası, İspanya La Liga, İspanya ACB, İngiltere Premier Ligi, NBA, F1 ve MotoGP gibi organizasyonlar yer alıyor. Aylık ücreti 33 TL olan aile spor paketine üye olan herkese D-Smart GO ve ilk 5 ay mega paket hediye.

Futbola Geri Dönüş Kampanyası: D-Smart’ın en ilgi çekici kampanyalarından biri ise futbola geri dönüş kampanyası oldu. Belgesel, film ve daha birçok kanalın yer aldığı mega paket, futbola geri dönüş kampanyası kapsamında aylık 39.90 TL’ye düştü. 31 Temmuz 2020 tarihine kadar geçerli olan bu kampanyada 24 ay kullanım sözü verilmesi gerekiyor.

İlginizi Çekebilir: Spor Smart (Smart Spor) Nasıl İzlenir?

D-Smart GO Paketleri

D-Smart’ın dijital platformu olan D-Smart GO üzerinden Spor Smart, Eurosport, S Sport gibi kanalları izleyebilir ve spor heyecanını yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte D-Smart GO’nun spor paketi, beklentilerin üzerinde bir fiyata sahip.
Mega Paket: D-Smart GO adresine bağlanan futbolseverlerin karşısına üç farklı paket çıkıyor. Hoş geldin paketi, film ve dizi paketi dikkat çeken paketler. Bununla birlikte mega paket de D-Smart GO’da kendine yer bulmuş. Spor içeriğinin olduğu tek paket de mega paket. Bu paketin fiyatı aylık 29.90 TL. Herhangi bir taahhüt bulunmuyor. Üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz. Spor içeriğinin olmadığı iki paketten hoş geldin paketi 9.99 TL, film ve dizi paketiyse 19.99 TL.

D-Smart Hakkında

2007 yılında kurulan D-Smart, 2018 yılına kadar Doğan Haber Ajansı bünyesinde hizmet verdi. Kurulduğu ilk dönemlerde “ömür boyu ücretsiz” şeklinde reklamları yapılan D-Smart platformu, 2018 yılından itibaren Demirören Haber Ajansı çatısı altında hizmetlerini sürdürüyor. D-Smart’ın Spor Smart üzerinden yayınladığı spor organizasyonları; İspanya La Liga, İspanya ACB, Almanya DFB Pokal, Galatasaray ve Beşiktaş’ın Avrupa’daki hazırlık maçları şeklinde sıralanıyor. Ayrıca S Sport ve Eurosport gibi spor kanalları, D-Smart’ta sporseverlerle buluşuyor.