Spor Smart (Smart Spor) Nasıl İzlenir?

11.06.2020 - 00:07

Spor Smart (Smart Spor) Nasıl İzlenir?

Eski adıyla Smart Spor yeni adıyla Spor Smart, D Smart platformunun bünyesinde yayın yapan spor içerikli televizyon kanalıdır. 

Spor Smart (Smart Spor) Hangi Kanalda?

Spor Smart kanalı, ücretli platform D Smart üzerinden yayın yapmaktadır. Ayrıca, İnternet platformu D Smart Go servisinden de izlenebilir. HD yayın yapan Spor Smart, D Smart 77 platformunda 77 numaralı kanalda yer alıyor. Ayrıca yayın haklarını elinde bulundurduğu liglerde maçların çakışması halinde, 82 ve 20 numaralı kanallar da Smart Spor’a tahsis ediliyor. 

Spor Smart Ücretli Mi? 

D Smart platformunun spor temalı kanalı Spor Smart, ücretli izlenebilmektedir. D Smart’ın Aile Spor Paketi ve Mega Paket ile Spor Smart dâhil, premium spor kanallarına üye olunabilir. 

Spor Smart (Smart Spor) Frekans Bilgileri

Yalnızca ücretli D Smart platformundan izlenebilen Spor Smart kanalının frekans bilgileri şu şekildedir. 

Frekans: 12188 

Polarizasyon: V 

Sembol: 27500

Spor Smart (Smart Spor) Hangi Ligleri Yayınlıyor?

La Liga,

Almanya Kupası, 

İskoçya Premier Ligi, 

İtalya Kadınlar - Erkekler Voleybol Ligi,

Üç Büyükler Hazırlık Karşılaşmaları,

Üç Büyükler Avrupa Kupaları Ön Eleme Maçları,

CEV Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi,

CEV Erkekler Voleybol Şampiyonlar Ligi,

EHF Hentbol Şampiyonlar Ligi,

İspanya Basketbol Ligi

Sosyal Medyada Spor Smart

Rakiplerine nazaran sosyal medyaya çok fazla ehemmiyet vermediği görülen Spor Smart’a ait müstakil bir Twitter, Instagram ya da Facebook hesabı bulunmuyor. Kanal içerikleri, genellikle D Smart’a ait sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor.

Spor Smart (Smart Spor) Spikerleri

Orkun Çolakoğlu, Aykut Aydın gibi tecrübeli isimlerin maç anlatımı yaptığı Spor Smart, 24 saat kesintisiz spor yayınları yapıyor. Canlı yayınlar, maç özetleri ve maç tekrarları ile dopdolu bir spor içeriği sunuluyor. Kanalı, spor servisi müdürü Aykut Aydın idare ediyor.

Spor Smart Digitürk’te Var Mı?

Smart Spor adıyla da bilinen Spor Smart kanalı, Digitürk platformundan izlenemiyor. D Smart platformu ve D Smart Go servisine üye olarak, Spor Smart kanalını izleyebilirsiniz. 

Spor Smart (Smart Spor) Kimin Kanalı?

Aydın Doğan’ın sahibi olduğu Doğan Holding bünyesinde yayın hayatına başlayan Smart Spor, 2018 yılında Doğan Medya’nın Demirören Holding’e satışı sonrası, Yıldırım Demirören’in Demirören Holding’ine geçti. Spor Smart, spor yayınları yapan özel içerikli bir kanaldır. 2011’de kurulan kanal, 2012’de HD yayına geçmiştir. Smart Spor ismiyle yayın yapan spor kanalı, 2017’de isim değişikliğine giderek bugün kullanılan Spor Smart ismini almıştır.