Real Madrid-Valencia İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

18.06.2020 - 11:29

Real Madrid-Valencia İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

La Liga’da 29’uncu haftanın son maçları oynanıyor. Barcelona’yı adım adım takip eden Real Madrid, Alfredo di Stefano Stadyumu’nda 43 puanlı Valencia’yı konuk ediyor. 

Real Madrid’te kadro, yazımı hazırlarken henüz açıklanmamıştı. Lucas ve Jovic sakat. Bale, Carvajal ve Nacho’nun durumları net değil. 3 oyuncunun da oynaması beklenmiyor. 

Real Madrid Eibar’a Fazla İmkân Tanıdı

Real Madrid, Eibar karşısında bahis olarak beni memnun etti. Fakat oyun olarak beklentimin biraz altında kaldı. 3-0 skorunu ilk yarıda alabilmeyi başardılar. 2'nci yarıda zaman zaman düşüşler normal, ama oyuna giren isimlerin skoru biraz daha arttırmasını beklerdim. Onlar ise Eibar’ın oyununa boyun eğdiler ve topu Eibar’dan alamadılar. Maçın 3-2’ye gelmesi içten bile değildi. Bu beni biraz rahatsız etti açıkçası. Real’de yedek ofansif oyuncular daha fazla enerji ortaya koymalılar. Zidane’nin Eibar karşısında Asensio ve Isco’ya ihtiyacı olmadı. Valencia oyunu dengeli götürebilir. Bu nedenle her iki oyuncunun da süre almasını bekliyorum. 

Real Madrid: Thibaut Courtois; Eder Militao, Sergio Ramos, Raphael Varane, Ferland Mendy; Casemiro, Fede Valverde, Kroos; Isco, Benzema, Hazard.

Valencia’nın Pas Kalitesi Yükselir

Valencia’nın en önemli sorunu, defansın ortası. Paulista ve Garay’ın sakatlığı sürüyor. Sağ bek Piccini de yok. Tandemdeki iki as ismin sakatlığında yine Diakhaby ve Guillamon süre alacaklar. Diakhaby, yanında tecrübeli bir stoper olduğunda rahat ediyor demiştim. Genç Guillamon’u fena bulmadım fakat Levante’nin son paslardaki beceriksizliği, onu tam test edememizi sağladı bana göre. Genç stoper asıl sınavını bugün verecek. Yarasalarda genel bir tedirginlik havası sezdim. Kötü oynadıkları maçları da izledim ama bu sanki başkaydı. Futbolu ve birbirlerini unutmuş gibiydiler. Maç yaptıkça açılacaklarını düşünüyorum. Özellikle Real Madrid gibi bir rakibe karşı üretkenlikte zorlanmazlar, bu sefer son paslar daha etkili olacaktır. 

Valencia: Jasper Cillessen; Daniel Wass, Hugo Guillamon, Diakhaby, Gaya; Ferran Torres, Dani Parejo, Geoffrey Kondogbia, Carlos Soler; Rodrigo Moreno, Gameiro.

İki taraf da birden fazla gol bulabilir. 2-2, 3-2 skorlarına yakınım. 3.5 üstü bahsini 2.00 oranıyla İddaa’dan alabilirsiniz. 

Yazan: Aylin Bermant